📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Ten dźwięk przy zderzeniu to jego kości. Prawdopodobnie
I co za głupia pizda, wjedzie w rowerzystę jak zwykle. Miał chłopak pierwszeństwo, a potem się narzeka, że tyle nieszczęść. Motocyklista by jechał został potrącony jak ten na rowerze i od razu komentarze o dawcy organów.
Więc już od dzisiaj zakładam na rower stalową linkę do kierownicy i dopinam do szyi.
I co za głupia pizda, wjedzie w rowerzystę jak zwykle. Miał chłopak pierwszeństwo, a potem się narzeka, że tyle nieszczęść. Motocyklista by jechał został potrącony jak ten na rowerze i od razu komentarze o dawcy organów.
Więc już od dzisiaj zakładam na rower stalową linkę do kierownicy i dopinam do szyi.
a czego on się kurwa spodziewał jadąc pod samochód? że go, kurwa, przeleci?
i jeszcze - niech ginie
i jeszcze - niech ginie
oboje mieli ustąp pierwszeństwa, lecz rowerzysta był już rozpędzony i praktycznie był pierwszy na rondzie - więc osoba ze samochodu powinna go przepuścić - no bo jechał po jego prawej stronie - proste
oboje to oni mieli ustęp w gaciach po tym dzwonie.
Adolf, War, Rock`n`Roll
Ała.
Tez tak miałem... tylko ze babki wina.. a ja nie widziałem tabliczki uwaga samochód.. tez zrobiłem Ayyyy... jak na tronie hah
Cthulhu, słyszał Ty o Nowej Zelandii?
Linekk, ale w NW nie ma tylu polaków, co sugerują sandały i skarpety
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów