📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Corey_09 napisał/a:
Mówi się i pisze, jak założyć kaptur, kurwa.
Przecież w nic go nie ubierasz do chuja.
Czepiasz się...
Jestem kurwa ze wsi, mówię i piszę jak chcę. Czy każdy tutaj musi się przypierdolić do malutkiego błędu, zamiast skupić się na tym co jest w filmiku ?
i jeszcze jedno jakim trzeba byc tepym uposledzonym idiotom zeby specjalnie zjezdzac na pobocze podczas wczesniejszych zakretow?
Zatkało mnie... To jest po prostu piękne. Tyle emocji - strach, rozpacz, rozczarowanie, złość ... Lekcja na całe życie dla bananowego gimbusa
Hehe hehehe heh hee.....BMW! Zajebiste auto, dla zajebistych ludzi...a nie dla zjebanych ludzi...
czerwo64 napisał/a:
kurwa automatem ciota szpanowała i dobrze skończył, skrzynia manualna jest dla facetów
sam jesteś ciota bo jak zwykle chuja się znasz a pitolisz. jeżeli nie wiesz, to jest M3 czyli nie ma opcji żeby to był automat. manual lub SMG...
BMWswap napisał/a:
sam jesteś ciota bo jak zwykle chuja się znasz a pitolisz. jeżeli nie wiesz, to jest M3 czyli nie ma opcji żeby to był automat. manual lub SMG...
A z tego co ja wiem to SMG ma kilka trybów pracy i na jednym z nich można jeździć jak na zwykłym automacie.
BMWswap napisał/a:
debil z bmw się odezwał jakbyś nie zauważył kretynie na filmie następuje zmiana biegów, a koleś trzyma ręce na kierownicy wiec to jest automat, ładny masz avatar ale się chuja znasz, a wystarczyło trochę logiki i bystrości ;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów