📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
przez cały filmik sie zastanawiałem co on chciał zrobić. Dalej nie wiem. Spalić gume, ruszyć z miejsca?. Ale i tak jest dobry
Na koniec myślałem że tej pojeb faktycznie się kładzie pod motocykl, reszta, bez słów.
bigipl napisał/a:
Czuję że ktoś w krótkim czasie dostanie nową nerkę
Jak nie będą podziurawione przez żebra, to też płuca. : )
jak mi ulżyło gdy się wyjebał
kurwa co za debil. ja tak sobie jezdze ale potrafie wiecej wydusic ze swojej 260kg xj 900
ahaha co za ciota...gumy nie umie spalic...ja skuterem gume pale, a on takim potworem nie moze haha
na dodatek to hamowanie przednim przy skrecaniu to juz mowi o wszystkim ^^
na dodatek to hamowanie przednim przy skrecaniu to juz mowi o wszystkim ^^
Sprzęgłem nie umie debil operowac -.- próbował palic gume. Co za pokraka...
Czy nikt nie zawuażył, że ten gość jest nawalony w 3 dupy, a wszystko dzieje się na jakimś weselu.. nachlał się wyszedł przed lokal i chciał spalić laczka, a że pijany to nie mógł ogarnąć. jeszcze fotografowie mu foty strzelali.
Dobrze tak chujowi, taką niunie katować.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów