Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To jest właśnie piękno złodziejskiego fachu. A ci, co chcą złodziejom obcinać dłonie, to niech sobie siusiaki obetną jak tak lubią.
eMJay8086 napisał/a:
Może w fabryce Zaporożca można się niedoliczyć jednej sztuki,a ale w nowoczesnej fabryce nie ma takiej opcji...
Auto składa się z ponad 10tys. części...
Nigdy nie jest tak, że 100% części jest sprawnych. W tym przypadku wystarczy wpisać w protokołach (tak, 10tys

CichaWoda napisał/a:
Wiedziałem, że politycy tu wchodzą poczytać o sobiepatrząc na poprzedników wpisy okazuje się że na sadolu połowa ludzi to złodzieje

Sądząc po komentarzach faktycznie, sami złodzieje...zapomniał kolega dodać, że potem robili save w tym całym GTA i szli spać, żeby mama nie krzyczała.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie