📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
na kobietę też powinno zadziałać, o ile ma tak samo owłosiony kark i plecy co kot
Prosta zasada działania, każdego kota wystarczy złapać za kark i podnieść do góry, wtedy będzie w śmiesznej pozycji. To się nazywało chyba drętwienie transportowe, pomaga to samicom kotów bezpiecznie przenosić małe w zębach
To samo jakiś weterynarz z kotem robił.
sadistic.pl/jak-unieszkodliwic-kota-za-pomoca-spinacza-vt82937.htm
sadistic.pl/jak-unieszkodliwic-kota-za-pomoca-spinacza-vt82937.htm
zwierze po prostu myśli, że nadal go trzymasz i sie boi ruszyć
to jest odruch który niektóre zwierzęta mają od małego. taki np kot, gdy jest mały to matka go nosi, chwytając właśnie za skórę nad karkiem, kotek wtedy się nie rusza, żeby matce nie utrudniać transportu. szczury tak samo się przenoszą. ten odruch te zwierzęta zachowują na całe życie i obdarzone są nim zwierzęta które gdy są małe właśnie tak są przenoszone.
kudlaty1125-ja mam taki odruch gdy żona mnie za kutasa łapie też się nie ruszam i czekam jak mnie przeniesie na wyro.....
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Kiedy w dzieciństwie miałem szczura, złapałem go za ogon aby go "unieruchomić". Zaczął się kręcić, aż sobie ogon ukręcił [*]
@kudlaty1125
ja mam taki odruch po amfie że bigos sie do mnie śmieje
he he kurwa nie moge (nie wtajemniczone postacie proszę nie komentować mojego komentarza)
ja mam taki odruch po amfie że bigos sie do mnie śmieje
he he kurwa nie moge (nie wtajemniczone postacie proszę nie komentować mojego komentarza)
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów