Właśnie tak!
Jutro sobie przerobię tak kluczyk i tak nikt by nie ukradł Nissana Almery...
Post nie ma na celu dać instrukcji jak ukraść samochód.
Ty serio pomyślałeś, że koleś wziął pierwszy lepszy klucz i przez to że uciął go i przykleił do rączki od śrubokręta to może każde auto odpalić?
Rozpierdalacie mnie ludzie...
Ty serio pomyślałeś, że koleś wziął pierwszy lepszy klucz i przez to że uciął go i przykleił do rączki od śrubokręta to może każde auto odpalić?
Rozpierdalacie mnie ludzie...
@ opusative
I chuj, że Pącki jeździ Golfem. Kupił go za swoje, więc się nie przypierdalaj. O gustach się nie dyskutuje.
Mam wprawdzie inne upodobania motoryzacyjne, ale szczerze mówiąc w tym przedziale kasowym Golf III w dobrym stanie, to dość rozsądny wybór.
A to czy rozwozi pizzę, czy chuj wie co, to też nic gorszącego. Ważne, że woli pracować zamiast pobierać zasiłek, albo leżeć z chujem. Wszak ''żadna praca nie hańbi''.
@Pącki:
Proszę cię, nie ośmieszaj się już.
Twój poziom inteligencji, już wykazałeś.
Zadając bezsensowne pytanie, czy twojego golfa odpalisz też byle jakim kluczykiem.
Przecież nawet PIEŃ, widzi, że to zdjęcie poglądowe i przedstawia, jak można fajnie przerobić swój kluczyk, żeby np podczas postoju na parkingu, przechodzień myślał że jeździsz ,,na śrubokręt''.
Do tego twoja bezsensowna kłótnia i schodzenie na tematy pracy. Każdy mądry, czy pracuje w biurze, czy na ulicy, uważa że nie ma zasranego sensu, żeby ktokolwiek wiedział gdzie pracuje. Dojdzie do tego że w obronie własnej napiszesz że twoja dziewczyna nazywa się tak i tak, ruchasz ją wtedy i wtedy, mieszka na ulicy takiej i takiej, a jak ktoś nie wierzy niech sprawdzi
Co, liczysz że ktoś napisze ,,NO A JA MAM MALUCHA'' i wtedy powiesz ,,NO TYLE WYGRAŁEM''
A jeździj sobie nawet i tym golfem. Chociaż śmieszy mnie twoje wymyślone spalanie.
Może nówką z Salonu byś tyle wyciągnął, ale nie używanym golfem, zapewne z zajechanymi wałami, rozrządem, głowicą i bóg wie co tam jeszcze. I do tego W POLSCE, gdzie musisz co chwile zmieniać biegi, bo w dziurę wpadniesz. No chyba że jeździsz na 3 biegu, nawet ruszając z miejsca
I nie uwierzę że wrzuciłeś w niego 8 tyś, bo lubisz ten samochód, bo szczerze, trzeba być albo zdesperowanym, albo głupim, żeby ładować takie pieniądze w samochód, który ma już z 15 lat, przeżył 15 zim, przez te 15 zim był bombardowany solą, zimnem itd., Jeździł po dziurawych drogach. Dodatkowo golfy mają problem z elektroniką, z czujnikami.
Jak napiszesz że pali tyle w trasie, to uwierzę.
@up za własne zarobione pieniądze kupiony ty stereotypowy śmieciu, nie wożę się jak ty ze starymi w multipli albo mercedesem z szoferem czytaj komunikacji miejskiej. Chuj ci w dupę nygusie Ciebie to pewnie na rower nie stać i tak, podoba mi się mój golf III 1.9 w dieslu, w którego zakup i remont wpakowałem 8 tysi ty pewnie tyle kasy w życiu nie widziałeś, twojej starej na jego widok puściłyby soki a po trzecie primo ultimo jestem z Krakowa i takie kurwy jak ty traktujemy kosą po obsranej dupie
@up za własne zarobione pieniądze kupiony ty stereotypowy śmieciu, nie wożę się jak ty ze starymi w multipli albo mercedesem z szoferem czytaj komunikacji miejskiej. Chuj ci w dupę nygusie Ciebie to pewnie na rower nie stać i tak, podoba mi się mój golf III 1.9 w dieslu, w którego zakup i remont wpakowałem 8 tysi ty pewnie tyle kasy w życiu nie widziałeś, twojej starej na jego widok puściłyby soki a po trzecie primo ultimo jestem z Krakowa i takie kurwy jak ty traktujemy kosą po obsranej dupie
I 90% was leszcze sikające na widok japońskiej hondy krytykujący golfiarzy,fanów passatów, off-roadowców, oldschoolowców czy jakichkolwiek innych kierowców zarobicie pierwszy tysiąc pracując w call-center albo na zmiataku w cinema-city a nie obżerając się na garnuszku mamusi to zrozumiecie o co mi chodzi co to znaczy niezawodne nieawaryjne i oszczędne auto kupione za swoje. Pozdrawiam środkowym palcem