📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Eee cienias nie zjadł jej, tamta którą wyjął była spalona a na drugim ujęciu jest surowa.
Będę_go_zjadł napisał/a:
A golfem 4 dałoby radę?
Jak w dieslu powyżej 300 tyś przebiegu, to i nawet uwędzisz co nieco
Nareszcie dobry exhaust, porządnie dociśnięty do końca, a nie jakaś pizdeczka do 2-3 tys.
wishpie napisał/a:
Nareszcie dobry exhaust, porządnie dociśnięty do końca, a nie jakaś pizdeczka do 2-3 tys.
Wyjdz za mnie
kupie sobie taki jak bede jechał na Rodos (Rodzinne Ogrody Otoczone Siatką)
Ładnie silnik dostaje na początku po dupie. Wkręcanie do odcięcia przy braku ciśnienia w układzie smarowania silnika... Brawo dla kretyna
Skurwol jakich mało
@wishpie
Bd mial wlasne auto to tez bd taka pizdeczka do 2-3tys. Chyba, ze chcesz zakatowac golfika w 3 dni
Bd mial wlasne auto to tez bd taka pizdeczka do 2-3tys. Chyba, ze chcesz zakatowac golfika w 3 dni
alkofather napisał/a:
kupie sobie taki jak bede jechał na Rodos (Rodzinne Ogrody Otoczone Siatką)
Ja widziałem chleb smażony na silniku Suzuki GSF Bandit 1200ccm.
MaczoJuh napisał/a:
@wishpie
Bd mial wlasne auto to tez bd taka pizdeczka do 2-3tys.
"Bd", kurwa...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów