Ja bym tym pierdolnął o ziemię i też by się otworzyło
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pener666 napisał/a:
przetłumacz to na polski
Mości panowie, ów portal to niegdyś szanowane miejsce bez zbędnych filmów pochodzących TyTuby. Dobrze, że jeszcze nie wrzucacie tego pana lubującego się w śpiewaniu piosenek na muszli.
ten pan pojawił się tu,
jak stare indiańskie przysłowie głosi " jak sie nie podoba to skasuj konto"
jak stare indiańskie przysłowie głosi " jak sie nie podoba to skasuj konto"
majkelson napisał/a:
Dobrze, że jeszcze nie wrzucacie tego pana lubującego się w śpiewaniu piosenek na muszli.
Masz na myśli Gracjanka?
sadistic.pl/gracjan-roztocki-czlowiek-natura-vt3533,15.htm172011
Ja sąsiadki psu dawalem kawalek kielbasy z balkonu na nitce. W końcu udało mu sie do niej doskoczyć i wpier*lić razem z nitką hehehe . NAstepnego dnia liściem wyciagała nitke centymetr po centymetrze z jego dupy hehehe , a ja doskonale sie bawilem na balkonie
Nie nie pierdol, że fapowałeś do tego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów