Niesylabiczne, kilka rażących błędów (nie dola), dużo słów-zapychaczy, brak interpunkcji, nieśmieszne. Cienka dupa z Ciebie.
@maciek98
Możesz się spinać ile chcesz ale to nie zmieni faktu że jesteś rzadki.
Nie muszę wystarczy że ty to robisz .
Rzadki? Pewnie jak twoja pensja na zmywaku.
Niejeden się tu głowi,
Jak to się robi,
No a robi się to tak,
Na to zawsze gotowi...
Wiecie dzieci jakiż to wieszcz najlepiej nauczał sztuki wyrywania lasek?
No brawo, znasz paktofonike..., ale tak serio, to po twoich wypowiedziach wnioskuje, że twój rozwój mentalny również nie osiąga 15stki. Choćby sam fakt, iż starasz się dorwać 'piwa' kiepskimi żarcikami i nawiązujesz bez sensowną konwersację przemiawia za niskim rozwojem mentalnym.
Bezsensowną pisze się razem. Opanuj podstawy i wtedy możemy porozmawiać.
No brawo, znasz paktofonike..., ale tak serio, to po twoich wypowiedziach wnioskuje, że twój rozwój mentalny również nie osiąga 15stki. Choćby sam fakt, iż starasz się dorwać 'piwa' kiepskimi żarcikami i nawiązujesz bez sensowną konwersację przemiawia za niskim rozwojem mentalnym.
Święta racja, zresztą zauważ że zdanie xiontZ-a musi być zawsze ostatnie.
Święta racja, zresztą zauważ że zdanie xiontZ-a musi być zawsze ostatnie.
Zajebiście się dobraliście. Jeden, kurwa przygłup (EroMedic), którego jedynym wkładem w ten portal jest kilka debilnych komentarzy (od 2007 roku?!). A drugi trzynastolatek z manią wielkości. No komiczny duet wam wychodzi chłopaki. Tak trzymać
Szukam chętnych do założenia zespołu. Londyn. Więcej na PW.Odpierdolcie się od niego matoły jebane... To że ktoś sobie w nicku da przypadkowe cyfry to już ma oznaczać jego rocznik? Tacy wszyscy jesteście niby dorośli, a pierdolicie jak dzieciaki w piaskownicy...
Już to xiontZ-owi kiedyś tłumaczyłem (w innych tematach też się czepiał że mam 13 lat ) , że cyfry w nicku nie muszą być odpowiednikiem wieku, ale jak widać nie dotarło. Najwidoczniej tak musi być i już.
@EroMedic
Bezsensowną pisze się razem. Opanuj podstawy i wtedy możemy porozmawiać.
Brawo xointz, wyłapałeś to... Nie jesteś tak głupi jakby się wydawało.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów