I wszystko jasne
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@UP
HBAO w Max Payne 3 jakos bylo ogarniete i mialem prawie ciagle 60FPS
Wiedzmin 2 to inna historia. Po odpaleniu wlasnie SSAO gierka pokazala miejsce w szeregu mojemu PC
HBAO w Max Payne 3 jakos bylo ogarniete i mialem prawie ciagle 60FPS
Wiedzmin 2 to inna historia. Po odpaleniu wlasnie SSAO gierka pokazala miejsce w szeregu mojemu PC
A cóż to ten fps?
Admin nie przegląda raczej postów.
@pilaf666
Wiedźmin to troche inna liga niz max payne 3 jesli chodzi o wymagania.
Ogolnie jednak hbao jest bardziej zasobozerne niz ssao kiedy sie porownuje je w jednej grze.
Wiedźmin to troche inna liga niz max payne 3 jesli chodzi o wymagania.
Ogolnie jednak hbao jest bardziej zasobozerne niz ssao kiedy sie porownuje je w jednej grze.
Eth napisał/a:
@Black Snake
Rodzice kompa kupili, a nie wiesz jak w cs'ie ograniczac/odblokowac fps'y ?
Esz.
Wracajac do tematu - AN x16 praktycznie nic nie zjada fps'ow, najbardziej oczywiscie uciazliwe jest AA oraz cienie - na szczescie jest fxaa
A może i kupili i co? Poza tym komp raczej nie służy mi do grania, kiedyś rzadko w CSa grałem i tyle miałem, po co więcej? A grać uwielbiam ale ze znajomymi w karty przy piwku lub w piłkę, czasem boks z kumplem albo inne tego typu 'gry'. Współczuję jeśli ciągle w CSa napierdalasz i wiesz o nim wszystko ;]
No i nikt mi nie odpowiedział na proste pytanie. Cioty.
FPS-Frames Per Second,klatki na sekundę,czyli miara płynności/szybkosci wyświetlania grafiki ;d
Black Snake napisał/a:
Współczuję jeśli ciągle w CSa napierdalasz i wiesz o nim wszystko ;]
Kto twierdzi, ze wiem wszystko - ograniczanie fps'ow w cs'ie to po prostu podstawa.
Po prostu umiem uzywac google - mam problem, to znajduje rozwiazanie.
Napisales jak "duzo" fps'ow masz, teraz wyjasniasz innym jakie to interesujace rozrywki masz.
Po prostu (bez obrazy) nikogo to nie obchodzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów