📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
mazga50 napisał/a:
Po nowym kicie w tym okienku widać, że to nie pierwszy raz.
Ale ostani dla tego typa.
Bardzo niekomfortowo się czułem jak to oglądałem... właśnie dla takiego uczucia siedzę na tym portalu :d
Xson33333 napisał/a:
Bardzo niekomfortowo się czułem jak to oglądałem... właśnie dla takiego uczucia siedzę na tym portalu :d
Ty no piękne ujęcie. Czujesz się, jakbyś był w centrum wydarzenia. Brawa dla kamerzysty, szkoda tylko, że dalej nie kamerował...
Kurła jakie dobre materiały na sadolu dzis beż kitu. Viva la sadoool!
Beka_XD napisał/a:
Ty no piękne ujęcie. Czujesz się, jakbyś był w centrum wydarzenia. Brawa dla kamerzysty, szkoda tylko, że dalej nie kamerował...
Koleś który wybił szybę pewnie stracił przytomność zaraz po wyłączeniu kamery i jak mu nie pomogli to się wykrwawił
Miałem kiedyś takiego twardziela na jednostce. Przyszedł najebany ze stałki (przepustka stała), oficer dyżurny zabrał mu stałkę i kazał iść spać . A ten pojeb na sali zaczął dym robić i wywracać wozy (łóżka) w amoku. Przyszedł oficer i widząc co się odpierdala uspokaja idiotę ,a ten się nakręca, oficer położył rękę na kaburze przy pasie znacząco a ten pojeb: "Co kurwo na mnie klamkę wyciągniesz?" i jeb w szybę, Z łapy w przedramieniu farba tryska jak z fontanny, pojeb to zobaczył i zemdlał obódził się następnego dnia przykuty do łóżka w ambulatorium w asyście dwóch żandarmów. Efekt: wyjebany ze służby , prokurator najebał mu w [papiery paragrafów , ale nie wiem czy dostał zawiasy czy sanki.
Pięknie chlusnął
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów