Bardzo wątpliwe.
To Polka w 100% a akcja rozgrywa się w Londynie. Dziwne ze żadne z nich się na nią nie rzuciło, to wyglądałoby kompletnie inaczej jakby młodzi z tej rasy byli obecni obok
Ktoś rozszyfrował jej narodowość? Wyczuwam słowiańska krew
To Polka w 100% a akcja rozgrywa się w Londynie. Dziwne ze żadne z nich się na nią nie rzuciło, to wyglądałoby kompletnie inaczej jakby młodzi z tej rasy byli obecni obok
A sadolowe, zjebane dzieci jeszcze się zachwycają tą idiotką, ja pierdolę! Jakim trzeba być życiowym przegrywem i frustratem żeby kibicować takim debilom?
Prawie na 100% to Polka, jak myślicie?
No czyli że zwykły czarnuch, emigrant zarobkowy gdzieś na zadupiu. Z czego wy idioci jesteście dumni? Że myje kible i się w zaszczanym metrze kłóci z bambusami?
Co za upodlenie, mało jest śmieszniejszych rzeczy niż ten wasz postkolonialny honorek
O kurwa ale zakompleksione bydło z was
Oczywiście Polka, akcent nie do podrobienia. Pewnie wyedukowana na wykładach prawackich zjebów z youtube. "Bo byliście niewolnikami" to taki sam argument z dupy, jak "bo Niemcy to faszyści", "bo rządzą Żydzi", "bo Wołyń", albo "bo każdy złodziej to pijak". Stosowany gdy zabraknie argumentów zamyka dyskusję, bo z debilem nie da się dyskutować. Nie wiem o co tam poszło, niby murzyn popchnął ją, czy coś. Ale nawet jeśli miała rację to po tych słowach sama sprowadziła się do parteru. Też jestem emigrant i wstyd mi za takich rodaków-buraków. Kłócić się to trzeba umieć.
A sadolowe, zj***ne dzieci jeszcze się zachwycają tą idiotką, ja pie**olę! Jakim trzeba być życiowym przegrywem i frustratem żeby kibicować takim debilom?
Sadolowe piwniczniaki po prostu kibicowały z jakiegoś względu akurat temu emigrantowi zarobkowemu, jakby oni się czymkolwiek od siebie różnili.
Czego wymagasz od narodu który na własnym podwórku dał się złapać w siatkę, a teraz jest dumny że ktoś myje kible w Londynie i się w metrze kłóci z innymi emigrantami? Normalna sprawa
też mi się wydaje, że to polka, nawet stara się mówić akcentem, ale na pewno nie jest to londyński akcent
no cóż, biali wylądowali na księżycu, a dzisiaj afryka to nadal lepianki gówno i gołe samice z cyckami i bachorami na rękach, nie mówiąc o chacie ze słomy
Normalnie można pomyśleć, że to ty sam wylądowałeś, tak cię rasowa duma rozpiera. Masz ty jakieś życiowe osiągnięcia oprócz bycia białym, czy siedzisz na garnuszku mamusi, lecząc frustracje komentami w necie?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów