Wlasnie tak
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@up all - Każdy kto ćwiczył, dobrze wie że po wykonanym ćwiczeniu spada elastyczność, poniewarz mięśnie są napięte (tak gimby, było uważać na biologii, to byścue wiedziały). W wyniku tego, ciężko jest tak wywinąć rękę aby zdjąć napekę z tego miejsca w którym została przylepiona. Poza tym, gość ma budowę silną, ale nie przesadzoną oraz z tego co zauważyłem podszedł do sprawy z dystansem i humorem.
Co za skurwiony stereotyp, że "mięśniacy" kalecy, że po plecach się nie mogą podrapać itd.
Nie wiem czy wiecie, ale 90% tych mięśniaków regularnie się rozciąga i nie jeden jest o wiele lepiej rozciągnięty od was.
Spójrzcie np. na takiego Richa Piane, rozmiary do potęgi, a wyginać się potrafi jak mój miękki kutas.
Nie wiem czy wiecie, ale 90% tych mięśniaków regularnie się rozciąga i nie jeden jest o wiele lepiej rozciągnięty od was.
Spójrzcie np. na takiego Richa Piane, rozmiary do potęgi, a wyginać się potrafi jak mój miękki kutas.
nervel123 napisał/a:
@up on akurat wyglada w miare proporcjonalnie wiec jak może byś odszedł czasami od komputera i nie walił tyle konia to nie było by to dla ciebie "kalectwo"
Po chuju. Wygląda jak zwykła szafa ze zjebaną wątrobą.
Ćwicze, rower, bieganie, góry. Nie zamulam przed kompem i dla mnie ten typ wygląda jak szafa.
Z resztą jak ktoś wciska mi ciemnote, że to sie podoba laskom to...
Kobietom podoba się wysportowana sylwetka, wskazująca na dobra kondycje, chocby pod kątem łóżkowym.
Pokażcie przypadkowej lasce faceta bb i np. Franka Medrano - wybór będzie prosty.
@DowCipne_zapalenie_pochwy Serio?
Po 1 primo: Słyszałeś o czymś takim jak gust? Jedna będzie lubiła takiego gościa jak na filmie, druga takiego jak Ty (mam raczej podobną budowę do Ciebie, 83 kg przy 1,88m), a jeszcze inna będzie się jarać grubasem.
Po 2 primo: Jeśli koleś ma odpowiednie zaplecze medyczne, to w żaden większy sposób mu sterydy nie zaszkodzą, skoro lubi to w czym problem?
No i na koniec dojebałeś z tym Frankiem Medrano Oczywiście mam do niego wielki szacunek, bo jest zajebisty w tym co robi (będąc weganinem!), ale prędzej znalazłbym laskę co wybrałaby tego grubasa, niż Franka
Po 1 primo: Słyszałeś o czymś takim jak gust? Jedna będzie lubiła takiego gościa jak na filmie, druga takiego jak Ty (mam raczej podobną budowę do Ciebie, 83 kg przy 1,88m), a jeszcze inna będzie się jarać grubasem.
Po 2 primo: Jeśli koleś ma odpowiednie zaplecze medyczne, to w żaden większy sposób mu sterydy nie zaszkodzą, skoro lubi to w czym problem?
No i na koniec dojebałeś z tym Frankiem Medrano Oczywiście mam do niego wielki szacunek, bo jest zajebisty w tym co robi (będąc weganinem!), ale prędzej znalazłbym laskę co wybrałaby tego grubasa, niż Franka
Po pierwsze, to większość lasek brzydzi się wyżyłowanymi facetami. Taka prawda. Facet wygląda dobrze jak ma zaznaczone mięśnie brzucha, jak komuś widać włókna mięśniowe albo żyły to jara to tylko i wyłącznie facetów.
Poza tym, znam kilka naprawdę ładnych dziewczyn których faceci mają lekkie brzuszki, nie typ nerda z przed kompa, bardziej typ silnego faceta z tłuszczykiem. Jakoś im to nie przeszkadza, ba nawet lubią takich misiów.
Natomiast mam jednego kumpla, który jest wyżyłowany jak skurwysyn, już nie raz mi opowiadał, że jak poznał jakąś laskę, to mówiła mu - wiesz fajnie się na ciebie patrzy, ale już gorzej z dotykaniem.
Poza tym, znam kilka naprawdę ładnych dziewczyn których faceci mają lekkie brzuszki, nie typ nerda z przed kompa, bardziej typ silnego faceta z tłuszczykiem. Jakoś im to nie przeszkadza, ba nawet lubią takich misiów.
Natomiast mam jednego kumpla, który jest wyżyłowany jak skurwysyn, już nie raz mi opowiadał, że jak poznał jakąś laskę, to mówiła mu - wiesz fajnie się na ciebie patrzy, ale już gorzej z dotykaniem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów