18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
matti1987 2016-04-17, 20:41 1
@up all - Każdy kto ćwiczył, dobrze wie że po wykonanym ćwiczeniu spada elastyczność, poniewarz mięśnie są napięte (tak gimby, było uważać na biologii, to byścue wiedziały). W wyniku tego, ciężko jest tak wywinąć rękę aby zdjąć napekę z tego miejsca w którym została przylepiona. Poza tym, gość ma budowę silną, ale nie przesadzoną oraz z tego co zauważyłem podszedł do sprawy z dystansem i humorem.
Zgłoś
viktorx 2016-04-17, 21:28
akurat ten gość to nie kulturysta, tylko wrestler, Brian Cage
Zgłoś
Haylash 2016-04-17, 21:56
Co za skurwiony stereotyp, że "mięśniacy" kalecy, że po plecach się nie mogą podrapać itd.
Nie wiem czy wiecie, ale 90% tych mięśniaków regularnie się rozciąga i nie jeden jest o wiele lepiej rozciągnięty od was.
Spójrzcie np. na takiego Richa Piane, rozmiary do potęgi, a wyginać się potrafi jak mój miękki kutas.
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2016-04-17, 22:07 1
nervel123 napisał/a:

@up on akurat wyglada w miare proporcjonalnie wiec jak może byś odszedł czasami od komputera i nie walił tyle konia to nie było by to dla ciebie "kalectwo"

Po chuju. Wygląda jak zwykła szafa ze zjebaną wątrobą.

Ćwicze, rower, bieganie, góry. Nie zamulam przed kompem i dla mnie ten typ wygląda jak szafa.

Z resztą jak ktoś wciska mi ciemnote, że to sie podoba laskom to...

Kobietom podoba się wysportowana sylwetka, wskazująca na dobra kondycje, chocby pod kątem łóżkowym.

Pokażcie przypadkowej lasce faceta bb i np. Franka Medrano - wybór będzie prosty.
Zgłoś
Igorek95 2016-04-18, 0:36
@DowCipne_zapalenie_pochwy Serio?
Po 1 primo: Słyszałeś o czymś takim jak gust? Jedna będzie lubiła takiego gościa jak na filmie, druga takiego jak Ty (mam raczej podobną budowę do Ciebie, 83 kg przy 1,88m), a jeszcze inna będzie się jarać grubasem.
Po 2 primo: Jeśli koleś ma odpowiednie zaplecze medyczne, to w żaden większy sposób mu sterydy nie zaszkodzą, skoro lubi to w czym problem?
No i na koniec dojebałeś z tym Frankiem Medrano Oczywiście mam do niego wielki szacunek, bo jest zajebisty w tym co robi (będąc weganinem!), ale prędzej znalazłbym laskę co wybrałaby tego grubasa, niż Franka

Życie to choroba, co najszybciej zabija.
Zgłoś
waloos 2016-04-18, 22:15
Po pierwsze, to większość lasek brzydzi się wyżyłowanymi facetami. Taka prawda. Facet wygląda dobrze jak ma zaznaczone mięśnie brzucha, jak komuś widać włókna mięśniowe albo żyły to jara to tylko i wyłącznie facetów.
Poza tym, znam kilka naprawdę ładnych dziewczyn których faceci mają lekkie brzuszki, nie typ nerda z przed kompa, bardziej typ silnego faceta z tłuszczykiem. Jakoś im to nie przeszkadza, ba nawet lubią takich misiów.
Natomiast mam jednego kumpla, który jest wyżyłowany jak skurwysyn, już nie raz mi opowiadał, że jak poznał jakąś laskę, to mówiła mu - wiesz fajnie się na ciebie patrzy, ale już gorzej z dotykaniem.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów