W bardzo prosty sposób
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Moim skromnym zdaniem tagi są nieco nie fajne.. tzn nie mam na myśli, że mogły by się skrzyć, podskakiwać, walić konia, śpiewać, rozmnażać się bezpłciowo, lewitować i inne przyziemne rzeczy.. mogły by po prostu być w innej formie.
P.S. Dzięki za tutorial.. męczyłem się od małego a dzięki Tobie udało mi się już 3 ziemniaki wsadzić do kubka Mój bohaterze
P.S. Dzięki za tutorial.. męczyłem się od małego a dzięki Tobie udało mi się już 3 ziemniaki wsadzić do kubka Mój bohaterze
Szukałem tego poradnika już dobrych kilka lat. Nie wiedziałem że to takie proste
to jest jakas nowa i zwalona moda na sadolu, tak jak to 'jak zrobic chleb z maslem' czy jakos tak, dno straszne...
A teraz panie autorze tematu odpowiedz mi na jego zajebiście ważne pytanie.... po chuj wrzuciłeś tutaj ten film?
Gdyby nie takie filmiki, nie wiedziałbym jak żyć...
Podziękowania dla ambitnych twórców.
Podziękowania dla ambitnych twórców.
@Pener
Jak Ci zależy, to mogę zwołać ekipę filmową i jakoś ten tutorial ze szklanką zrobię. Już przeżyje.
Jak Ci zależy, to mogę zwołać ekipę filmową i jakoś ten tutorial ze szklanką zrobię. Już przeżyje.
adiemus36 napisał/a:
@Pener
Nie kurwa! Nie wierze! Chcesz powiedzieć, że wiesz jak włożyć ziemniaka do szklanki!??!
lilithangel napisał/a:
następmym razem w dupę prosze. Będzie bardziej pasować do sadistic
ok, ok.. ale kto ma Ci w tę dupę dać ? no i co przede wszystkim ?
lenon90 napisał/a:
Nie k***a! Nie wierze! Chcesz powiedzieć, że wiesz jak włożyć ziemniaka do szklanki!??!
Jeszcze nie próbowałem, ale jestem ambitny i nie boję się wyzwań.
adiemus36, taki duży chłopak, a ma cenzurator w profilu włączony, żeby nie móc zwykłej kurwy przeczytać
Ludzie, ma być humor na sadolu a po filmie i komentarzach uśmiałem się jak nigdy brawo za groteske
marnotrawna napisał/a:
adiemus36, taki duży chłopak, a ma cenzurator w profilu włączony, żeby nie móc zwykłej kurwy przeczytać
A to sie jakoś wyłącza ?
O, faktycznie. Wyłącza się
[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-05-06, 23:29 ]
tak, ustawienie jest w edycji profilu. tam gdzie się awatar ustawia i takie tam..
Znalazłem już wcześniej, dzięki marnotrawna, masz u mnie piwo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów