📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Na szęście nie muszę myć swojego bongosa. Co miesiąc kupuje nowego.
A komu to potrzebne? a dlaczego?
hehehe myślałem że wypije ja polecam kostki do zmywarki :] i wrzątek
Szwajcenegier napisał/a:
zasrane ćpuny
Idź jebnij kawę, posłódź, potem posól ziemniaki. Wieczorem pierdolnij wódę i zapal kiepa.
Sami wylewający frustrację w komentarzach królowie życia tutaj. :v Aby nie było, nie ćpię aczkolwiek czytając takie komentarze pod filmikiem gdzie typ jedynie zbił bongo odnoszę wrażenie że większość osób które tak bardzo nie mogą znieść tego co ktoś robi ma takie podejście ponieważ sami są życiowymi przegrywani i nawet jakby chcieli to nie mają gdzie załatwić stąd też są uciśnionymi pizdami przypierdalającymi się do innych bo mają a oni nie. A i na koniec aby zamknąć mordy dzbanom powiem tylko że marihuaen według badań jest dużo bezpieczniejszy od papierosów czy alkoholu (aczkolwiek nie jest już tak bezpieczny jak grzybki) więc wasze pierdolenie że alko dobre ale marihuaen to najgorsze zło nijak się ma do badań i rzeczywistości (oczywiście alko jak i marihuaen ogłupiają i wyniszczają człowieka jeśli się nadużywa). Jednak jak wspomniałem, nie ćpię, nie biorę grzybków, czasami wypiję jednak przede wszystkim nie kłócę się z faktami.
Branie narkotyków powinno być karane alkoholem.
ziołoooo
Spytałem mojej pani doktor, psychiatry mego, czy uważa, że jestem szalony.
Powiedziała:
- Nie!
Więc przestałem celować w nią flarą...
Szwajcenegier napisał/a:
akurat obsrasz się jak się najebiesz za bardzo (za pewnie)zasrane ćpuny
Więc przestałem celować w nią flarą...
Jebane cpuny, a najbardziej mnie rozbawia ze każdy nosi koszulke z trawka albo jakis inny emblemat, dom zasrany bongosami, plakatami, szaliczkami i opaskami w barwach Jamajki. Ci ludzie maja coś z łbem ze tak celebruja ćpanie.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Cytat:
Jebane cpuny, a najbardziej mnie rozbawia ze każdy nosi koszulke z trawka albo jakis inny emblemat, dom zasrany bongosami, plakatami, szaliczkami i opaskami w barwach Jamajki. Ci ludzie maja coś z łbem ze tak celebruja ćpanie.
Jebane alkusy, kurwy patologiczne, chleją jebaną niedobrą wódkę do 24 a potem do 3 w nocy muzyka i krzyki napierdolonych karyn.
Potem taki wyjdzie na korytarz i się zrzyga na schody, jebany patus z inteligencją szczura.
Po czym zarzyganym ryjem zapali papierosa i zasmrodzi reszcie klatkę schodową.
A najbardziej rozbrajają mnie Ci co mają w domach butelki po piwach i wódce na półkach poukładane, podłoga w kolorach wczorajszego obiadu a na sobie noszą koszulki z napisem "Piwo to moje paliwo"
Albo jakiś inny emblemat, na przykład do połowy wypitą butelkę piwa.
Jest ogromna różnica, pomiędzy jaraniem a chlaniem jak patologia z bloków, mimo że oba to używki, niszczące zdrowie w nadmiarze to po zjaraniu się nie masz sił się ruszać, najlepiej Ci się leży, ogląda film czy rozmawia z innymi.
A taki osiedlowy Zcarg patus, wypije pół litra i idzie szukać komu najebać, wódka jest dostępna tylko dla tego że głupi i wypity naród łatwiej się poddaje, tak się tworzy stada baranów posłusznych temu kto polewa
Deadlyo napisał/a:
Jest ogromna różnica, pomiędzy jaraniem a chlaniem jak patologia z bloków, mimo że oba to używki, niszczące zdrowie w nadmiarze to po zjaraniu się nie masz sił się ruszać, najlepiej Ci się leży, ogląda film czy rozmawia z innymi.
A taki osiedlowy Zcarg patus, wypije pół litra i idzie szukać komu najebać, wódka jest dostępna tylko dla tego że głupi i wypity naród łatwiej się poddaje, tak się tworzy stada baranów posłusznych temu kto polewa
Różnica jest w skali zjawiska bo czy przypierdoli ci zjarany czy nachlany blokers jest zadna. I rozbawiaja mnie te mity jak człowiek staje sie niby spokojny po trawce. Otóz nie staje sie! To zalezy od człowieka, równie dobrze moge napisac ze jak ktoś sie nachleje to tez nie ma siły sie ruszyć, a zjebów po trawce widziałem dość.
Teksty jak to szlachcic rozpijał pańszczyźnianego chłopa juz przerabialismy w poprzedniej epoce i trąca myszka.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów