I gdzie jest 'bug' ? a rejczel niebo
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"rejczel"- ...Słowo to występuje w gwarze tudzież nowomowie Poznańskiej subkultury homo. Jest to 'tajemne' słowo klucz będące zgodą na akt seksualny.
Dialog w lokalu:
- Część fajnie wyglądasz
- Rejczel ! - jest to traktowane jako jednoznaczna zgoda na akt seksualny (obowiązuje tylko w środowisku osób homo)
źródło:http://www.miejski.pl/slowo-Rejczel
Użyłem tego słowa w nie wiedzy patafianie, a skoro Ty znasz jego znaczenie to jesteś pewnie poznaniakiem geju 'tej'
L
Jak byś się wykształcił to byś wiedział, że taka istota jak katolicki Bóg, islamski Allah itp istnieje są na to dowody, udowodnij to Platon, radze zajrzeć do książek zamiast pokazywać po internecie jaki to zajebisty jesteś bo nie wierzysz w Boga
Do autora opisu
Jak byś się wykształcił to byś wiedział, że taka istota jak katolicki Bóg, islamski Allah itp istnieje są na to dowody, udowodnij to Platon, radze zajrzeć do książek zamiast pokazywać po internecie jaki to zajebisty jesteś bo nie wierzysz w Boga
Panie wyedukowany zapraszam do obejrzenia:
- zeitgeist movie
- ancient aliens
Oraz najważniejsze do lektury:
Genesis jeszcze raz - Zecharia Sitchin
Pozdrawiam wyedukowanych przez system...
http://www.vismaya-maitreya.pl/zakryte_zagadki_the_scale_of_the_universe_2.html
Rejczel:
"...Słowo to występuje w gwarze tudzież nowomowie Poznańskiej subkultury homo. Jest to 'tajemne' słowo klucz będące zgodą na akt seksualny..."
src.: miejski.pl/slowo-Rejczel
Link fajny i chwała Ci za to ale...
Rejczel:
"...Słowo to występuje w gwarze tudzież nowomowie Poznańskiej subkultury homo. Jest to 'tajemne' słowo klucz będące zgodą na akt seksualny..."
src.: miejski.pl/slowo-Rejczel
Czytaj komentarze pedale
Czy Wy hejterzy nie macie nic innego do roboty zamiast sie cieszyć z postu to doszukujecie się błędów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów