18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
jak wyjebać cygana
mocznik • 2014-04-04, 2:17
oto historia jak to ojebałem cyganisko.
kiedyś robiłem w serwisie opon i niedaleko nas mieli swoje siedlisko cyganie. cały czas przyjeżdżali do nas żeby coś im tam naprawić. raz przyjechał ich "król" swoją S klasą żeby mu opony wymienić bo jego są zajechane. coś mu tam znalazłem i zmontowałem. na pytanie co ze starymi powiedział żeby je wyjebać. po 4 dniach przyjechał że ma kapcia. szybki przegląd sytuacji i wiadomo, że jedną rozwalił tak, że nie da się naprawić i chce inny komplet. Wiedząc, że nie ma już nic innego na stanie staram się go zbyć, ale on nalega. Poszedłem niby szukać czegoś na składzie, ale przypominałem sobie o jego starych szmatławcach na hałdzie. za 250 zeta ojebałem mu jego własne opony...
ogólnie to małe brudasiątka kasowałem po 5 pln za napompowanie opony w rowerze, więc nie mieli ze mną ze dobrze...

pierwszy post więc możecie mi naskoczyć...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
JudaszIskariota 2014-04-04, 14:07 1
karolak12 napisał/a:

@JudaszIskariota

Na jakim Ty świecie żyjesz człowieku. Jak ja mam z Tobą prowadzić jakąkolwiek polemikę skoro wrzucasz cygana i murzyna do jednego wora. Cyganie są społecznością pasożytniczą i wiesz dlaczego? Właśnie przez to, że im się na to pozwala. Przez takich jak Ty, którzy się nad nimi litują i bronią ich. Rozumiem, że jesteś z tych miękkich, ale przyjdzie czas kiedy zrozumiesz, że ludzie w naszym kraju dbają bardziej o cyganów/ukraińców czy innego rodzaju gówno, którzy wykorzystują nasze słabości z uśmiechem na ustach i nawet tego nie doceni. Jak zachłyśniesz się dorosłym życiem to zobaczysz jak naiwne jest twoje myślenie.

Zapewne bazujesz na tym co Ci internet opowiedział. To "wrzucenie do jednego wora" miało na celu obnażyć gówniarską modę, a nie porównanie tych dwóch osobników. Ciekawe co powiesz o Polakach za granicą, którzy analogicznie "wykorzystują słabości" innych. Strasznie drażni mnie generalizowanie. Tak jak są cyganie, którzy są pasożytami, tak samo nawet w swoich rodzinach znajdziemy kogoś komu można podpiąć taką łatkę. Z miękkich? Nie, ja po prostu nazywam człowieka gównem za to jakim jest, a nie tylko dlatego,że jest "cyganem/ukraińcem" . Tak samo jak może opierdolić mnie cygan, tak samo może opierdolić mnie Polak. I bez znaczenia będzie to,że mamy takie same znaczki w dowodach osobistych. Nie zaglądam nikomu w metryczki, mnie interesuje jakim kto jest człowiekiem.
Nie odpisuj, nie ma sensu. I tak się nie dogadamy.
Zgłoś
Hellbringer 2014-04-04, 14:10
Ale jesteś zajebiiiisty, naprawdę.

Nienawidzić i tępić kogoś =/= oszukiwać. Jesteś złodziejem jak każdy cygan.
Zgłoś
karolak12 2014-04-04, 14:13
Chcesz mi powiedzieć, że oczy mnie mylą kiedy pod kościołami widzę samych cyganów? Na to jest reguła.

Pierdolony obywatel świata.
Zgłoś
SrpskiFilm 2014-04-04, 15:01
Nie ma to jak jeździć po cyganach samemu będąc jebanym złodziejem jak oni.
Zgłoś
Cyberdyne 2014-04-04, 15:36
Oby ci nie weszlo w krew takie kantowanie i reszty polskiego spoleczenstwa robic w balona, bo jesli tak, to chuj ci w dupe nygusie.
Zgłoś
le_Roi_des_fous 2014-04-04, 19:53
Gratulacje dzisiaj oszukałeś cygana, jutro pewnie zaczniesz oszukiwać swoich rodaków a pewnie najgłośniej krzyczysz:
że rząd cie okrada, że za granicą polak polakowi wilkiem.
Zgłoś
mis_kudlacz 2014-04-05, 13:52
@karolak12

Pierdolone zwierze które wbrew jakiejkolwiek moralności stosuje się do praw darwinizmu społecznego.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem