📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tak sie zarabia w polsce niestety ;/
za co niby sądzeni ? byli na głównej wjechali w nich trzeba uważać na ulicy jak ktoś nie patrzy na znaki nie powinien jeździć
@kiki_riki nawet to że jechali za szybko.
Japierdole co za buractwo... Rece mi opadaja jak na takie cos patrze, a niestety w Polsce na drogach takie sytuacje maja miejsce bardzo czesto bo jak spoleczenstwo nie ma za grosz kultury to jak ma ja miec na drodze prowadzac samochod czy cokolwiek... A jak czytam wyzej w komentarzu, ze w Warszawie to jest na pozadku dziennym to dziekuje nie chce odwiedzac tego miasta eeee sorry dzungli pomimo iz nigdy tam nie bylem i chyba nie chce byc!
Jak ktoś nie widzi znaków to zapraszam na ponowny kurs prawa jazdy. Karać za korzystanie z czyjejś głupoty??
Padaka.
I co, teraz policjant przy każdym zdarzeniu drogowym będzie sie zastanawiał, czy ktoś nie wymusza odszkodowania? Znaki to znaki, przepisy to przepisy. Jak tempy chuj nawet nie spojrzał na znaki, tylko jedzie przed siebie, to sam się prosi.
To samo z debilami którzy siedzą na zderzaku. Gdyby nie to, że bardzo lubię swoją furkę, deptałbym za każdym razem. I co, policjant będzie się zastanawiał czy chciałem wymusić odszkodowanie?
Nie kurwa, kierowca za mną ma trzymać bezpieczną odległość i basta. A jak się klei do zderzaka to jego problem...
Tak samo tutaj, nie spojrzał na znaki, to jego problem.
I co, teraz policjant przy każdym zdarzeniu drogowym będzie sie zastanawiał, czy ktoś nie wymusza odszkodowania? Znaki to znaki, przepisy to przepisy. Jak tempy chuj nawet nie spojrzał na znaki, tylko jedzie przed siebie, to sam się prosi.
To samo z debilami którzy siedzą na zderzaku. Gdyby nie to, że bardzo lubię swoją furkę, deptałbym za każdym razem. I co, policjant będzie się zastanawiał czy chciałem wymusić odszkodowanie?
Nie kurwa, kierowca za mną ma trzymać bezpieczną odległość i basta. A jak się klei do zderzaka to jego problem...
Tak samo tutaj, nie spojrzał na znaki, to jego problem.
NIe chce mi się cytować wszystkich powyżej - ale gdzie wy KURWA widzicie znaki?
Istota sytuacji jest taka, iż właśnie znaków ni ema i obowiązuje zasada tzw. "prawej strony", którą 99,9% kierowców ma w dupie - co sam nieraz zauważam u siebie na osiedlu. Ile razy musiałem hamować by jakiego ciula przepuścił. Ja autko mi się zastarzeje to chyba tez wykorzystam sytuację - nie ma litości dla tych co prawko dostali za łapówkę.
Istota sytuacji jest taka, iż właśnie znaków ni ema i obowiązuje zasada tzw. "prawej strony", którą 99,9% kierowców ma w dupie - co sam nieraz zauważam u siebie na osiedlu. Ile razy musiałem hamować by jakiego ciula przepuścił. Ja autko mi się zastarzeje to chyba tez wykorzystam sytuację - nie ma litości dla tych co prawko dostali za łapówkę.
a co mają kurwa mać polacy innego robić jak w polsce juz nie ma gdzie zarabiać, podnąszą VAT gdzie kurwa tylko mogą nawet na jebaną kawe z mlekiem w kawiarni, trzeba wypierdalać z tego gówna jak najszybciej tylko można i dodam że anio troszke nie zdziwił mnie ten filmik
kto kombinuje ten zyje:D
Powinni dwóch skurwysynów posadzić na rok z ćwiarusami, to by im się odechciało wyłudzać kasę z OC i po jakimś czasie składki może przestałyby rosnąć w całym kraju.
Jak ktoś jebnie ubezpieczalnię/bank na 7tyś to 8 lat więzienia. Jak banki jebią na miliardy całe narody to wszystko ok. Tylko Islandia im się postawiła.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów