📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tytuł wątku to jednocześnie tytuł filmu, z którego pochodzi fragment.
Autor tematu z góry założył, że wszyscy oglądamy takie gówniane produkcje, ergo powinniśmy zrozumieć nazwę tematu .
Swoją drogą - do tych kilku użytkowników, którzy zawiedzeni tym, że nie znaleźli podpowiedzi, jak poderwać laskę --> jeśli chcecie brać porady z amerykańskich filmów, to powodzenia
Autor tematu z góry założył, że wszyscy oglądamy takie gówniane produkcje, ergo powinniśmy zrozumieć nazwę tematu .
Swoją drogą - do tych kilku użytkowników, którzy zawiedzeni tym, że nie znaleźli podpowiedzi, jak poderwać laskę --> jeśli chcecie brać porady z amerykańskich filmów, to powodzenia
Przykro mi ale nawet szukając na siłe nie potrafię znaleźć w tym nic zabawnego. Nie mówiąc już o tym, że jeżeli by się udało to z pewnością nie byłby to czarny humor.
kał
@Trollolol
kurwa człowieku rzygać mi się już chce od patrzenia na tą mordę w komentarzach do co 2giego filmiku ; / to jmoże było fajne za 1szymr razem ale jesteś kurwa nuuuudny : <
kurwa człowieku rzygać mi się już chce od patrzenia na tą mordę w komentarzach do co 2giego filmiku ; / to jmoże było fajne za 1szymr razem ale jesteś kurwa nuuuudny : <
Film ogólnie beznadziejny..
@Filthy666 Dalem go raptem 3 razy... naucz sie liczyc albo wypierdalaj
ja pierdole co za gówno!Na Sadolu co raz to większe gówna :x jak nie messi to inne patologie... kogo to kurwa śmieszy że dał Ci piwo za taką kaszanę??
czekałem na puentę w tym filmie, a ona nie nadeszła
dzięki wam, komentujący, za komenty, bo myślałem, że to ze mną coś nie tak, że nie rozumiem tej sceny
dzięki wam, komentujący, za komenty, bo myślałem, że to ze mną coś nie tak, że nie rozumiem tej sceny
Bartolomeo napisał/a:
[...]
Dokładnie.. Żeby poderwać dziewczynę trzeba wsadzić chuja w szarlotkę, gdy dochodzi do pocałunku ( tego pierwszego - zazwyczaj ) chłopak i dziewczyna czekają po pół godziny, bo może partner/ka zrobi pierwszy krok i pocałuje. Jak nie wiecie jak się jebać, to powłączajcie sobie kilkanaście filmów na redtube, xvideos.com, itp,itd. Jeśli chcecie się nauczyć całować, to włączcie sobie filmy lesbijske, na w/w stronach. Uprzedzam pytania skąd wiem to wszystko. Jestem obeznany, bo pomimo, że mam dziewczyny, to lubie sobie potrzymać w ręku. Koniec. Dziękuję :*
A dla mnie to jest śmieszne. Bo z reguły bardzo żałosne rzeczy bawią. Nie?
wafel00 napisał/a:
A dla mnie to jest śmieszne. Bo z reguły bardzo żałosne rzeczy bawią. Nie?
to musisz byc bardzo wesolym czlowiekiem, skoro patrzysz codziennie w lustro
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów