Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
666mario666
Nienawidze takich gimnazjalistów, którzy nawet nie skonczyli 2 klas. Jeszcze z takimi debilnymi nickami.
Mogę się zalożyć że w Łodzi ani razu nie byłeś a pierdolisz bez sensu. I chcesz zeby Ci piwo stawiać za wypowiedzi na poziomie gimnazjalnym. Dla równowagi piszę ja w imieniu całej ŁÓDZI ! jestes BRUDASEM.
I nie wychylasz nosa po za swoj powiat ha co ja mówię?! powiat, pfff, ze wsi. I jedyna droga jaką przebywasz to od swojego małego brudnego domku do sklepu spożywczego po chleb. Na który sądząc po twoim niku i tak nie dajesz pieniądzy a masz najwiecej do powiedzenia. Film o łepkach z desantu a ten pisze jakies pierdolone głupoty o Łodzi? Powiedz mi gimbusie na jakies podstawie wnioskujesz ze to w Łodzi. Bo ja mieszkam w Łdz i na 100% mogę potwierdzić ze to nie jest to miasto.
Ja też jestem z Łodzi... I mo to naprawdę wygląda na Łódź, to chyba ty nigdy jej nie opuszczałeś i dlatego nie masz porównania do innych miast. Jakbyś miał to byś wiedział, że takie rzeczy raczej się nie zdarzają gdzie indziej, syf tramwaju wygladą na typowo łodzki a trasa którą jedzie tramwaj to al. Włókniarzy choć ręki sobie uciąc nie dam.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów