📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Mexykanin napisał/a:
aktor z najlepszego serialu w historii
Zwariowany świat Malcolma ( Malcolm in the middle ) znaczy się ?
@Up
Śmiesznie się to oglądało, naszło mnie wcześniej z dziewczyną na Zwariowany świat Malcolma - skończyliśmy oglądać i krótko po tym czytałem na jakimś forum, o Breaking Bad. Długo nie czekając, złapałem zajawkę na ten serial.
Fajnie pokazuje, jak ten aktor potrafi odnaleźć się w dwóch, skrajnie różnych rolach
Paski na szybę, naklejki samochodowe, folie do lamp i wiele innych !
Śmiesznie się to oglądało, naszło mnie wcześniej z dziewczyną na Zwariowany świat Malcolma - skończyliśmy oglądać i krótko po tym czytałem na jakimś forum, o Breaking Bad. Długo nie czekając, złapałem zajawkę na ten serial.
Fajnie pokazuje, jak ten aktor potrafi odnaleźć się w dwóch, skrajnie różnych rolach
No dzięki kurwa za spoiler.
a Ciebie gimbusie kto na sadola zaprosil, wypad pic piwo bezalkoholowe
mrwieszkto napisał/a:
Oszukali mnie, pokazali że umarł 0.0
Kto Ci pokazał, ze umarł ? moze Ty inny serial widziales ? albo koncowke sam sobie dopisales?
żułw napisał/a:
e ja se oglondam od niedawna breking bed juz na drugim sezonie jestem
fajne to polecam
ahaha, no kurwa debil
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów