Jeśli do tej pory wydawało Ci się, że cukrzyca to choroba, która bierze się od zbyt dużej ilości zjadanego cukru i Cię nie dotyczy to obejrzyj ten materiał. Zapamiętaj objawy, bo może to uratować życie Twoje i innych.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Znów sadistic polimaty biorą w dupsko na dwa baty
prosze mnie poprawic jakby co, on gada o swiadomosci cukru...
Cappo_di_Tutti_Ferdi napisał/a:
Znów sadistic polimaty biorą w dupsko na dwa baty
Warto obejrzeć, to może wyjaśnić dlaczego tak jest. Ten materiał dotyczy ojca ale jak wiadomo w rodzinie nic nie ginie.
up gimplek Zjebaneto jak chuj chuj chuj chuj. Kulczyk żyje tylko spierdolił.
ten komentarz juz sie kurwa nudny robi
Jak wielkim trzeba być zjebem, żeby poświęcić tyle czasu na napisanie jakiegoś gównianego komentarza.
Pozdrawiam gimolek.
Pozdrawiam gimolek.
TB303 napisał/a:
Ale Ty wiesz, że mój komentarz bym w 100% sarkastyczno-żartobliwo-szyderczy? Tylko chciałem wyśmiać idiotów, którzy nie potrafią analizować tego co widzą, i po raz kolejny piszą tak durne komentarze
Po raz sto drugi odpowiadam - mój komentarz też taki był.
Sprawdzimy... podwaliny tych waszych historii
xpl1337 napisał/a:
jakiej kurwa ropy naftowej pajacu. To jest olej napedowy
olej napędowy to destylat z ropy naftowej, pajacu
Olej napędowy jest mieszaniną węglowodorów parafinowych, naftenowych i aromatycznych, wydzielonych z ropy naftowej w procesach destylacyjnych... z wikipedia.pl
zapytaj figurskiego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów