Czekamy teraz na jebanych obrońców zwierząt, którym nie w smak takie traktowanie myszy,a sami wpierdalają kiełbasę aż im się uszy trzęsą.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
halucynacje po amfetaminie...gratuje frajerni dodam, że feta była do lat 70 sprzedawana w usa na stacjach benzynowych, ale zakazano tego, gdyż kierowcy tirów umierali z głodu na trasie. halucynacje po fecie może wywołać psychoza amfetaminowa, czyli rozjebanie synaps poprzez zbyt częste zażywanie albo kilkudniowy rajd na fecie połączony z głodem lub istniejąca już choroba psychiczna. poczytajcie też kim był paul erdos i potem się wypowiadajcie. żal was tępe kurwy, pewnie co drugi z was,eksperci, do dziś upala się nieświadomie majerankiem i szura sodę oczyszczoną.
Linekk napisał/a:
Łe tam na zwierzętach, kumpel se sam wstrzykiwał. Fuj, okropny widok, ta igła...
amfitimine, czy marichłane?
Janusz (z domu) Sram, to pierwsze, marihuana jest dla gimnazjalistów, on nie jest taki młody.
kudlaty1125 napisał/a:
Feta, jebana chemia. Kurwa mają ludzie najebane żeby to wciągać. Nie wiem tylko po chuj to myszą dawać. Mogli by na ulicy popytać, to zaraz by znaleźli trochę chętnych, którzy za darmo by wciągnęli.
@Xenomorph08
Ta kurwa 3 noce nie przespane, potem kolejne 3 dni się śpi i a na koniec 3 dni rzygania. Zajebista zabawa, nie ma to jak się nawciągać.
Racja! Można frytać używając słomki, wciągać przez zwinięte banknoty, jak nie ma nic innego pod ręką to dawać przez rozkręcony długopis... ale żeby dawać myszą?!
Nafurane po całości
Cytat:
ale żeby dawać myszą?! po chuj to myszą dawać
Otóż myszom, liczba mnoga, celownik. Kim? czym? myszą, liczba pojedyncza, narzędnik.
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:
od kiedy feta ma właściwości halucynogenne?
Nadmierne wyostrzenie zmysłów można traktować jako halucynację.
AMFITAMINE im wstrzyknięto hahahaha
feta może miec właśiwosci halucynogenne.. jesli jesteś na grubym zejściu to jak najbardziej
feta może miec właśiwosci halucynogenne.. jesli jesteś na grubym zejściu to jak najbardziej
Amfitenamina JAJ I do tego ta właściwość halucynogenna
ja widząc czarną saszetkę kosmetyczną na parapecie myślałam, że to gruby czarny kocur sie gapi i harczy na mnie...więc chyba to prawda...
w sondzie mieli spida pewnie na spidzie się rozpierdolili jak jechali
a ja tam lubię filmiki z męczarniami zwirzątek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów