📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
Co za debil nosi torebke
Piwo rozlane - piwa nie ma
Te "piękne" dziewczyny przypominają mi trasę Warszawa - Katowice w ciepły letni dzień. Wtedy tez można spróbować im zaimponować - tylko po co piwem, wyjmujesz 100zł i w zestawie masz syfa, rzeżączkę i co tam sobie jeszcze wymarzysz.
Nie no kurcze, ale serio, czy one wam wyglądają na normalne dziewczyny ?
Nie no kurcze, ale serio, czy one wam wyglądają na normalne dziewczyny ?
nie zarucha..
Jak to jest, że widzisz w filmiku gościa, patrzysz na jego mordę, i od razu wiesz ze to kacap? Nawet nie musi się odzywać.
ja też nosze rurki, moge mieć każdą laske a Wy zwykłe stare ścierwa którym już pewnie nie staje po prostu zazdroscicie
Jeden już chyba skończył imponować, bo śpi na jej ramieniu
0:10 bezczelne wycieranie nochala o cudze plecy.
wasek napisał/a:
Zwróćcie uwagę że jak rozbił butelkę to aż się samochody zatrzymały. Chyba będzie wpierdol
To czerwone światło cyganie.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów