w bmw
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
karol123pl napisał/a:
@Isthistheend
Że kurwa co? Chyba głowa w mózgu Ci się zablokowała w drzwiach
Głowa w mózgu zablokowała w drzwiach? WTF
h7kchryst napisał/a:
Specjalnie to cwelerini zrobił, to tak jak "najwięksi" rzucają ciężarami na siłowni...
"im wolno" lub "mogą sobie na to pozwolić"... a on pewnie za te kopanie dostał opierdol w postaci 10 000 $ z premii czy pensji i tyle go w mediach... upadek człowieczeństwa na każdym kroku..
O czym ty kurwa mowisz? Nie pojebaly ci sie tematy?
kazzek94 napisał/a:
snajper997 napisał/a:
qbann666 napisał/a:jak sie nazywa ta klasa wyscigow?
DTM kolego
a nie GT1 ?
Jestem ekspertem, to się wypowiem.
FIA GT, jest nawet napisane. Lamborghini Gallardo, McLaren MP4-12C ani Mercedes SLS nie jeżdżą w DTM. DTM to samochody takie jak Audi A5, BMW M3, Mercedes SL, Do 2006 roku startował również Opel, jeszcze za czasów Vectry.
slam napisał/a:
15-16 lat temu identycznie zamykałem drzwi w maluchu mojego starego.
Stary dał Ci zamykać drzwi w maluchu kiedy miałeś 6-7 lat? O_o
To FIA GT1! Oglądałem akurat ten wyścig, a dla zainteresowanych sadoli oficjalny kanał YT: you.tube.com/user/gt1world W niedziele zawsze miło pooglądać
konował napisał/a:
Ktoś wie o co dokładnie poszło ?
Kierowca puścił boncura i chciał przewietrzyć kabinę, a że mechanik się zbuntował i nie chciał się zarazić kaco bonkiem to kopał zamiast podejść i zamknąć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów