szybki instruktaż
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
divx94 napisał/a:
I takie gówno dno totalne bez sensowny zjebany filmik jeszcze trafi na główną stronę. -.-
Bezsensowny piszemy łącznie, że już nie wspomnę o znakach interpunkcyjnych, ale nie zmienia to faktu, że się z tobą zgadzam. Jedynie pocieszenie, że filmik jest naprawdę krótki.
Roxon napisał/a:
Jutro ktoś doda jak podetrzeć sobie dupę...
http://www.sadistic.pl/jak-podetrzec-sie-jednym-listkiem-papieru-toaletowego-vt115041,15.htm
<hate>Kurwa serio 36 użytkowników uznało, że to gówno zasługuje na główną? Do dupy z taką społecznością</hate>
Ktoś sobie łamie nogi, obcina chuja, wpierdala w dupsko 3 metrowe chuj wie co, a wystarczy ojebac krakersa żeby być na głównej. Cały swiat stanal na glowie ;s
Ostatni napisałem post dotyczący tego filmiku http://www.sadistic.pl/halo-vs-predator-vt126823.htm#1268717 wystawionego przez użytkownika forum Pana Kapitana tekst mojego posta brzmiał,
Cytat:
chciałbym zwrócić honor Panu Kapitanowi gdyż wielce się myliłem co do filmiku który wystawił. Bo jak kurwa żyje , jeszcze większego gówna nie widziałem który wystawił Pan Spasi90. Poddaje się.O ja cież pierdziele, ale chłam.
dzięki, myślałem że trzeba je wsadzać od razu do dupy zamiast jejść ale widze że krakersy mają zupełnie inne zastosowanie całe życie człowiek się uczy...
pojebane ale mnie rozbawiło
Wrzucający chętnie by się wypowiedział, ale już zrozumiał przekaz i zdążył wypierdolić.
filmik genialny w swej prostocie
divx94 napisał/a:
I takie gówno dno totalne bez sensowny zjebany filmik jeszcze trafi na główną stronę. -.-
To poprostu jeden z filmików z serii " tak głupie że aż fajne"
RmX napisał/a:
Czekam na instruktarz ze wstrzykiwaniem marihuaniny
A po co to komu potrzebne? W żadnym wypadku!
może wstawcie filmik z instrukcja nakładania prezerwatywy?z taka ilością wyświetleń może zapobiegniecie niechcianym ciąża chociaż w procencie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów