<opis dodany przez moderatora> Reanimacja kota wykonana przez kota </opis dodany przez moderatora>
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
<opis dodany przez moderatora> Reanimacja kota wykonana przez kota </opis dodany przez moderatora>
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
maselko.net/guziki/niechginie
Pierdolisz, życzysz ludziom takie coś, bo nie zrobił na nich wrażenia widok kota deptającego po 'dedzie' kumpla?
Troche kurwa dystansu, nie będę płakał nad jakimś kotem, mam dość własnych problemów.
TooNA napisał/a:
Życzę wam śmierci nabliższej wam osoby.
Pierdolisz, życzysz ludziom takie coś, bo nie zrobił na nich wrażenia widok kota deptającego po 'dedzie' kumpla?
Troche kurwa dystansu, nie będę płakał nad jakimś kotem, mam dość własnych problemów.
tam reanimacja zaraz... koty zawsze ugniatają poduchę zanim się położą nie?
StaLION4242 napisał/a:
Sam byłem świadkiem podobnego zdarzenia, kiedyś samochód przejechał mi kota i ten kot najpierw chodził taki otumaniony, ale w końcu padł, a mój pies siedział przy nim do wieczora i nikomu nie dał podejść.
...no ale potem go zżarł?
kyka666, zapierdol!
Bula napisał/a:
http://maselko.net/guziki/niechginie
deptajacego? dla kota ktory patrzalby na to jak probujesz reanimowac swoja matke rozpierdolona przez tira to byloby macanie "deda", kazdy probuje ratowac swoich na sposob jaki umie... juz mnie bardziej wzruszaja wlasnie takie akcje jak zwierze jest przywiazane do kogos kto juz nie zyje i probuje cos zrobic niz czlowiek siedzacy i placzacy nad kims... wtedy mi sie wlasnie cisna slowa: niech ginie.
Przestańcie biadolić. Filmik smutny ale takie jest życie. Wynieście trochę resztek ze stołu na śmietnik na tacce jakiejś. Humor wam się poprawi.
ktoś zna tytuł piosenki ?
ten kot zrobił jeszcze taką minę że Jasne Słoneczko naprawdę się wzruszył... piosenka idealnie się komponuje z emocjami tego kota
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów