18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 36 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:04
🔥 Chłopięce zabawy - teraz popularne
🔥 Kłopoty myśliwego - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
s................e 2010-05-03, 17:00 26
kyka666 napisał/a:

zapierdole jak ktoś powie że zwierzęta nie mają uczuć.

Zgłoś
Sundowner 2010-05-03, 17:07 2
kyka666 napisał/a:

zapierdole jak ktoś powie że zwierzęta nie mają uczuć.

Zwierzęta nie mają uczuć.
Zgłoś
G................k 2010-05-03, 17:24 6
Lestatt napisał/a:

Zwierzęta nie mają uczuć.

Emo pizdy z Gaarą w avatarze nie powinny mieć prawa głosu rybko :* Co do filmiku to się prawie popłakałem, chyba jeszcze jestem człowiekiem
Zgłoś
Kukiełka 2010-05-03, 17:25
Nie chce nic mówić ale na moje oko to koty tak przygotowują się do kopulacji
Zgłoś
I................d 2010-05-03, 17:27
Cytat:

Nie chce nic mówić ale na moje oko to koty tak przygotowują się do kopulacji

kopulacji czy do spania ?
Zgłoś
Sundowner 2010-05-03, 17:31 6
Globusick napisał/a:

Co do filmiku to się prawie popłakałem, chyba jeszcze jestem człowiekiem

Nie, tylko zwykłą ciotą.
Zgłoś
S................l 2010-05-03, 17:35 4
Lestatt napisał/a:

Nie, tylko zwykłą ciotą.

,gimbusie
Zgłoś
Klamot 2010-05-03, 17:38 3
Woah, ludzie, duza czesc z was jest po prostu pojebaaaana.

Proponuje osobom ktore w zyciu nie mialy blizszego kontaktu z kotami i nie wiedza jak one dzialaja NIE KOMENTOWAC, BO ROBICIE Z SIEBIE PIERDZIELONYCH IDIOTOW.

Jakie uczucia? Jaka kocia matka? LOL!

Ten martwy kot byl po prostu JESZCZE cieply, a ten drugi chcial sie na nim pozolycm, ale ze nie bylo wygodnie to polozyl sie obok...

dejm, ludzie, pomyslcie czasem zanim osmieszycie sie na forum jakimis emo tekstami o kociej milosci
Zgłoś
Lashlo 2010-05-03, 17:40
Bluzgamy się przez PW, SMS, MMS, e-mail, GG, ICQ, MSN, WFT, i OMG.
Nie robić chlewu na forum!!
Zgłoś
mooop12 2010-05-03, 17:49 1
Rozpierdolił bym skurwysyna co tego kota zabił :/
Zgłoś
Sundowner 2010-05-03, 17:55 1
Klamot, dokładnie, od 22 lat mam w domu jednego albo dwa koty i nie mam mowy o żadnych jebanych uczuciach. Czysty zwierzęcy instynkt. Koty to najbardziej skurwiałe "charakterem" zwierzęta.
Zgłoś
teken 2010-05-03, 17:57 3
hydromadagaskator napisał/a:

i to miało być śmieszne??????!!!!! na prawde poziom wypowiedzi godny pozałowania, chętnie zobaczyłabym filmik z którymś z was przy zmałej bliskiej osobie, ŁAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!

Po pierwsze to zwiększ masę, po drugie to ten kot zdechł a nie umarł po trzecie co ma zwierze do człowieka ? Kot nie myśli jest tępy, to właśnie dlatego my budujemy miasta a koty jedzą śmieci.

Co ja kurwa czytam, niektórzy to są chyba emowcami, którzy nie ruszą pieczonego kurczaka bo "kiedyś żył" albo "on ma swoją mamę"
Zgłoś
Zjuq 2010-05-03, 17:59 1
Klamot napisał/a:

Woah, ludzie, duza czesc z was jest po prostu pojebaaaana.

Proponuje osobom ktore w zyciu nie mialy blizszego kontaktu z kotami i nie wiedza jak one dzialaja NIE KOMENTOWAC, BO ROBICIE Z SIEBIE PIERDZIELONYCH IDIOTOW.

Jakie uczucia? Jaka kocia matka? LOL!

Ten martwy kot byl po prostu JESZCZE cieply, a ten drugi chcial sie na nim pozolycm, ale ze nie bylo wygodnie to polozyl sie obok...

dejm, ludzie, pomyslcie czasem zanim osmieszycie sie na forum jakimis emo tekstami o kociej milosci

Twoja inteligencja mnie zabija, najpierw poczytaj, zdobądź doświadczenie i dopiero się wypowiadaj na dany temat. Koty bardzo się przywiązują, tylko nie okazują tego tak jak psy. Natomiast zachowanie kota gdy właściciel jest chory, jest o stokroć lepsze niż psa . Szkoda mi tego kotka, aż mi się smutno zrobiło, tylko muzyka zrobiła też swoje...
Zgłoś
G................k 2010-05-03, 17:59 1
teken napisał/a:

Po pierwsze to zwiększ masę, po drugie to ten kot zdechł a nie umarł po trzecie co ma zwierze do człowieka ? Kot nie myśli jest tępy, to właśnie dlatego my budujemy miasta a koty jedzą śmieci.

Co ja kurwa czytam, niektórzy to są chyba emowcami, którzy nie ruszą pieczonego kurczaka bo "kiedyś żył" albo "on ma swoją mamę"

Ludzie to szmaciarze nie widzący nic poza czubkiem własnego nosa
Zgłoś
B................a 2010-05-03, 18:04 3
grotik napisał/a:

Co to leci w tle?

Muzyka

Globusick napisał/a:

Ludzie to szmaciarze nie widzący nic poza czubkiem własnego nosa

No, już się tak nie wychwalaj, trochę skromności
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem