<opis dodany przez moderatora> Reanimacja kota wykonana przez kota </opis dodany przez moderatora>
<opis dodany przez moderatora> Reanimacja kota wykonana przez kota </opis dodany przez moderatora>
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zapierdole jak ktoś powie że zwierzęta nie mają uczuć.
Zwierzęta nie mają uczuć.
Zwierzęta nie mają uczuć.
Emo pizdy z Gaarą w avatarze nie powinny mieć prawa głosu rybko :* Co do filmiku to się prawie popłakałem, chyba jeszcze jestem człowiekiem
Nie chce nic mówić ale na moje oko to koty tak przygotowują się do kopulacji
kopulacji czy do spania ?
Co do filmiku to się prawie popłakałem, chyba jeszcze jestem człowiekiem
Nie, tylko zwykłą ciotą.
Proponuje osobom ktore w zyciu nie mialy blizszego kontaktu z kotami i nie wiedza jak one dzialaja NIE KOMENTOWAC, BO ROBICIE Z SIEBIE PIERDZIELONYCH IDIOTOW.
Jakie uczucia? Jaka kocia matka? LOL!
Ten martwy kot byl po prostu JESZCZE cieply, a ten drugi chcial sie na nim pozolycm, ale ze nie bylo wygodnie to polozyl sie obok...
dejm, ludzie, pomyslcie czasem zanim osmieszycie sie na forum jakimis emo tekstami o kociej milosci
Nie robić chlewu na forum!!
Po pierwsze to zwiększ masę, po drugie to ten kot zdechł a nie umarł po trzecie co ma zwierze do człowieka ? Kot nie myśli jest tępy, to właśnie dlatego my budujemy miasta a koty jedzą śmieci.i to miało być śmieszne??????!!!!! na prawde poziom wypowiedzi godny pozałowania, chętnie zobaczyłabym filmik z którymś z was przy zmałej bliskiej osobie, ŁAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!
Co ja kurwa czytam, niektórzy to są chyba emowcami, którzy nie ruszą pieczonego kurczaka bo "kiedyś żył" albo "on ma swoją mamę"
Woah, ludzie, duza czesc z was jest po prostu pojebaaaana.
Proponuje osobom ktore w zyciu nie mialy blizszego kontaktu z kotami i nie wiedza jak one dzialaja NIE KOMENTOWAC, BO ROBICIE Z SIEBIE PIERDZIELONYCH IDIOTOW.
Jakie uczucia? Jaka kocia matka? LOL!
Ten martwy kot byl po prostu JESZCZE cieply, a ten drugi chcial sie na nim pozolycm, ale ze nie bylo wygodnie to polozyl sie obok...
dejm, ludzie, pomyslcie czasem zanim osmieszycie sie na forum jakimis emo tekstami o kociej milosci
Twoja inteligencja mnie zabija, najpierw poczytaj, zdobądź doświadczenie i dopiero się wypowiadaj na dany temat. Koty bardzo się przywiązują, tylko nie okazują tego tak jak psy. Natomiast zachowanie kota gdy właściciel jest chory, jest o stokroć lepsze niż psa . Szkoda mi tego kotka, aż mi się smutno zrobiło, tylko muzyka zrobiła też swoje...
Po pierwsze to zwiększ masę, po drugie to ten kot zdechł a nie umarł po trzecie co ma zwierze do człowieka ? Kot nie myśli jest tępy, to właśnie dlatego my budujemy miasta a koty jedzą śmieci.
Co ja kurwa czytam, niektórzy to są chyba emowcami, którzy nie ruszą pieczonego kurczaka bo "kiedyś żył" albo "on ma swoją mamę"
Ludzie to szmaciarze nie widzący nic poza czubkiem własnego nosa
Co to leci w tle?
Muzyka
Ludzie to szmaciarze nie widzący nic poza czubkiem własnego nosa
No, już się tak nie wychwalaj, trochę skromności
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów