Koleś jest zajebisty
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Koleś jest zajebisty
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
powiem tak, praca w call center jest chujowa na maksa, wytrzymałem 2 tygodnie. Raz, że nudna, dwa, że wciskasz ludziom gówno ( czego ja nie mogłem zdzierżyć). Ogólnie uważam, że jak ktoś nie chce rozmawiać to niech nie rozmawia, a nie zaczyna gadkę, żeby potem konsultanta zbluzgać. Jest mnóstwo takich typów, co mogliby po prostu powiedzieć, że nie są zainteresowani i odłożyć słuchawkę, ale nie robią tego tylko dlatego, żeby kurwić bogu ducha winnego konsultanta.
nie zdziwię się jeśli ją zwolnili
ogólnie jeśli on powiedział, że z androidem kojarzy się diabeł, to konsultantka nie może mówić, że NIE
ogólnie jeśli on powiedział, że z androidem kojarzy się diabeł, to konsultantka nie może mówić, że NIE
Nie wiem dlaczego ale gosciu wykorzystal zdjecie szpitala Bytowskiego moze ktos ma jakies info skad ten typ jest to bym sie na piwko ustawil bo widze byloby o czym porozmawiac. Chce dobrac najlepsza oferte w playu a widze chlopa ma dosc szerokie pojecie co sie dzieje na rynku xD
Nie nie jestem z bytowskiego szpitala. Jestem z Bydgoszczy;p Wstawiłem ten filmik pare dni temu na yt, a tu takie zainteresowanie. Dla tych co myślą, że to fikcja to się mylą. Mam oryginalne nagranie w formacie amr w telefonie Sony Ericsson. Dlaczego ja nie moge nagrywać skoro mnie nagrywają? Po za tym dzwonili co tydzień do mnie z "ofertą" przygotowana specjalnie dla mnie;/ teraz juz nie dzwonią. mam jeszcze parę takich nagrań, może kiedyś wstawie. PS, moje imię znali, bo kiedyś naprawdę chciałem wziąć nr z play i podałem na stronie moje imię i nr telefonu. Pozdrawiam, Sławomir.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów