📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sybir to dla takich i tak za mało.
Maderfakermen napisał/a:
a później pretensja do całego świata, że się takie a nie inne kurwy jak Trynkiewicz rodzą....
Nawet kurwa nie pierdol, za niedługo wychodzi z kicia i zamieszka w moim mieście, mam nadzieje, ze go chlopacy dojada
Kurwa, a potem dziwne że ci maczetą łeb upierdoli na środku ulicy w biały dzień w ,,Imie Boga". Jebane brudackie/padolskie ścierwo. Jest różnica dać klapsa naprowadzającego a takim skurwysyńskim znęcaniem się. Bo czemu to właściwie służy poza budowania fundamentów pod psychola ?
Wszyscy zalujecie tego brudasa... A może on tacie koze przeruchal i sie stary wqrwil
Kurwa, zajebałbym ojca, gdybym był na miejscu tego dzieciaka. Dorósłbym i zajebał go jak najgorsze ścierwo.
@eNeRgOo
od razu mówie że nie kieruje tego bezpośrednio do Cb, lecz ogólnie, chodzi własnie o to że tak to sie nazywa dresami kibolami bandytami ale jak trzeba zrobić taką robote to się tylko na nich liczy że coś ruszą
od razu mówie że nie kieruje tego bezpośrednio do Cb, lecz ogólnie, chodzi własnie o to że tak to sie nazywa dresami kibolami bandytami ale jak trzeba zrobić taką robote to się tylko na nich liczy że coś ruszą
chuj sadistic nie sadistic, znęcanie się nad dzieciakami to kurestwo, przyjebanie w ryj za kare swoją drogą, ale odpierdalanie czegoś takiego to przesada
Pies tylko normalny w tym towarzystwie, widzi że coś jest nie tak i się denerwuje.
w koncu cos ciekawego na tym sadolu
To nie są żadne araby czy ciapaki tylko latynosy. Można wyłapać pojedyncze hiszpańskie słowa z tego ich bełkotu i np. żaden arabus nie nazywał by się "Christian" jak krzyknęła jakaś kobieta do tatusia wymierzającego karę swojemu niegrzecznemu synalkowi.
Za przemoc w rodzinie zawsze piwko.
To nie są żadne ciapaki ani araby tylko latynosi. Z tego ich bełkotu można wyłapać hiszpańskie słowa. Słychać np jak jakaś kobieta krzyczy "Christian" do tatusia wymierzającemu karę swojemu niegrzecznemu synalkowi.
Za przemoc w rodzinie zawsze piwko!
A za jakieś 30-40 lat zobaczymy filmik jak się synek będzie opiekował podstarzałym tatusiem
Za przemoc w rodzinie zawsze piwko.
To nie są żadne ciapaki ani araby tylko latynosi. Z tego ich bełkotu można wyłapać hiszpańskie słowa. Słychać np jak jakaś kobieta krzyczy "Christian" do tatusia wymierzającemu karę swojemu niegrzecznemu synalkowi.
Za przemoc w rodzinie zawsze piwko!
A za jakieś 30-40 lat zobaczymy filmik jak się synek będzie opiekował podstarzałym tatusiem
Takiego ojca to należy napierdalać miedzianą rurką przez łeb. Albo batem. Albo i batem, i rurką. Ewentulanie batem, na przemian z rurką.
Mnie kiedyś też Mamuśka przywiązywała do krzesła linami i taśmami ale dla mnie to była zabawa bo czułem sie jak James Bond
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów