to robi z ludźmi wiara i religia. Orientacja seksualna moim zdaniem nie ma najmniejszego związku z wyznawaną wiarą. Osoby homoseksualne to nie sekta - zwykli ludzie którzy chcą mieć jakieś tam podstawowe prawa, a których głos perfidnie się ignoruje i próbuje zakrzyczeć artykułem 18 polskiej Konstytucji. Zresztą - popatrz na to grono użytkowników sadola wypowiadających się przed Tobą, którzy nie mogą zdzierżyć myśli współistnienia homoseksualistów na równi z nimi. 'Na szczęście' dzięki tym ludziom i im podobnym nigdy nie doczekamy się tego aby pieszczotliwie nazywani 'homosie' mogli zawrzeć związek partnerski, a co dopiero aby wyszli na ulicę i zaczęli terroryzować heteroseksualny naród Polski. Możecie być z siebie dumni.
czy każdy z was chciałby aby jego syn/córka w wieku 7,8 lat była nauczana jakie to związki homo są dobre?
z pewnością nie każdy, to można zauważyć czytając tę dyskusję, więc może wypowiem się za siebie - tak, chciałabym, aby moje dziecko miało świadomość tego, że takie związki ISTNIEJĄ i są ludzie, którzy preferują przedstawicieli swojej płci. Nikt nie każe im od razu wpajać że to jest dobre czy złe - chodzi tu bardziej o TOLERANCJĘ i świadomość ich istnienia.
No i kolejne pytanie czy związek złożony z dwóch homoseksualistów jest wstanie wychować heteroseksualiste
idąc Twoim tokiem rozumowania - związek hetero może wychować tylko ludzi hetero. A jak doskonale wiemy można mieć i tatusia i mamusię i później być homo.
Nie potrafię zrozumieć ludzi broniących homoseksualistów - będzie po pewnym czasie tak jak z muzułmanami którzy(ostatnio się na sadolu przewinęło) w nie swoim kraju(angli) dyktowali warunki obywatelom, małymi krokami do wielkich wymuszeń. Myślę że większość sadoli jest hetero i takie pytanie - czy każdy z was chciałby aby jego syn/córka w wieku 7,8 lat była nauczana jakie to związki homo są dobre?
Ja bym mojemu dziecku pewnie sam powiedział w odpowiednim czasie, że jest coś takiego jak homoseksualizm, myślisz, że jak powiem dziecku o tym to zacznie być gejem? Raczej nie, po prostu bym chciał, żeby wiedziało o czymś takim, predzęj czy później by się dowiedziało od kolegów albo z internetu, więc lepiej jest kiedy sam dziecko uświadomisz i masz to pod kontrolą.
No i kolejne pytanie czy związek złożony z dwóch homoseksualistów jest wstanie wychować heteroseksualiste - szczerze w to wątpie.
Tak jak już kolega wcześniej napisał, a osoby homoseksualne biorą się oczywiscie z dwojga facetów tak? mhm... Raczej z związków heteroseksualnych biorą się geje i lesbijki, ale co ja tam wiem. Po za tym, wiesz, że dziecko rodzi się z swoją orientacją a nie ją nabywa? Po prostu najczesciej w wieku 13-14lat dowiadują się o czymś takim jak gejostwo albo lesbijstwo i dopiero wtedy mogą się z tym utożsamić, to nie jest tak, że z dnia na dzień sobie mówisz '' od dzisiaj chce żeby mnie jebali w dupe'', najczesciej się to zauważa na wf'ach w podstawówce, i dziecko zadaje sobie pytanie dlaczego tak jest, powoli odkrywając swoją orientacje.
Wiem, że większości sadoli się to nie spodoba, bo boicie się ruchania w dupę (oczywiście mężczyzn, bo lesby i hetero to spoko), no ale kurwa takie są fakty.
[url=https://i.sadistic.pl/pics/107a51084a5a.jpg]
No i co z tego ? Co ma piernik do wiatraka ? Homo chcą mieć przywileje, chcą być traktowani na równi pchają się z tym to dana osoba przedstawia w tej sprawie swoje stanowisko, nie ważne czy to 60letnie bezdzietna kobieta, czy ksiądz, czy policjant, czy zbyszek z pod piątki.
Ona jest bezdzietna ale nie oczekuje żadnych przywilejów w związku z tym, tylko sobie żyje, nie godząc innym.
Nie obchodzą mnie homo, ale faktem jest że są niekorzystni dla społeczeństwa i nie powinni mieć w związku z tym żadnych przywilejów przecież to śmieszne. To tak jakby więzień skazany za zabójstwo domagał się do Państwa po wyjściu z więzienia mieszkania i dobrze płatnej pracy.. a powinien się cieszyć, że nie ma kary śmierci w Pl i że w ogóle żyje.
Nie potrafię zrozumieć ludzi broniących homoseksualistów - będzie po pewnym czasie tak jak z muzułmanami którzy(ostatnio się na sadolu przewinęło) w nie swoim kraju(angli) dyktowali warunki obywatelom, małymi krokami do wielkich wymuszeń. Myślę że większość sadoli jest hetero i takie pytanie - czy każdy z was chciałby aby jego syn/córka w wieku 7,8 lat była nauczana jakie to związki homo są dobre? Dziecku które jest podatne na manipulacje może to bardzo zaszkodzić zwłaszcza że w wieku 7,8 lat autorytet rodzica nie jest już tak mocny jak w latach wcześniejszych. No i kolejne pytanie czy związek złożony z dwóch homoseksualistów jest wstanie wychować heteroseksualiste - szczerze w to wątpie.
hahaha ale kurwa tłuk mi nikt nie mówił w dzieciństwie, że jedne związki są dobre a drugie złe, tak sie nie robi, po prostu mówi się, że są
dorośli ludzie a tacy ograniczeni, to jest najstraszniejsze w tym wszystkim, czysty debilizm i pójście w zaparte pod obroną przenajświędszej panienki, odrzucanie nauki dla zasady i potem są kurwa takie niedojebane gimbusy bo czego ojciec jak Ty może nauczyć dziecko?
Jeżeli to według Ciebie było w porządku to z całego serca życzę Ci żony, która będzie się wymykała w nocy z domu aby nacieszyć się swoją kochanką, a za dnia będzie Ci rodziła kolejne dzieci i udawała kolejne orgazmy.
nie mówię, że to jest ok.. tylko mówię, że dzieci trzeba robić w tradycyjny sposób. Gdybyś lizną troszkę historii a nie kimał zjarany na lekcjam to może byś wiedział jak to wsyzstko wyglądało kiedyś i co było akceptowalne a co nie. Dlaczgo mi życzysz takich rzeczy skoro ja żyję normalnie jak człowiek posuwając swoją kobietę z którą jestem w normalnym związku?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów