Tak jak uważam, że 95% pierdolenia o tym jak to kiedyś było lepiej to jak już wspomniałem pierdolenie, tak z teleturniejami i tym co jest w tv się zgodzę. Ok - jeden czy dwa bezmózgie programy w ramówce mogą być, w końcu 99% regularnie oglądających to ameby, ale ilość ustawionych (wyreżyserowanych od początku do końca) kiepskich, nudnych i głupich programów jest powalająca. Ja rozumiem wiele, no ale kurwa celebrity splash? Nie oglądałem nawet fragmentu żeby nie przykładać ręki do nabijania im kabzy z reklam, ale sam fakt, że ktoś to w ogóle stworzył pokazuje jak wielkimi debilami jest większość oglądających TV. To już nawet te garażowe wyprzedaże mają jakieś tam śladowe wartości edukacyjne (tzn. jak "znajdą" coś droższego i/lub nietypowego, to jakiś ekspert czasem zarzuci odrobiną historii, albo ciekawostką) w porównaniu do całej reszty gówna które teraz leci.
Po tym jak KMN przestał praktycznie istnieć z rzadka trafi się jakiś dobry skecz od obecnej "sceny kabaretowej", ale kiedyś też dobrych skeczy było mało i występowały rzadko. Twierdzenie że kiedyś to były kabarety to przesada. Tey i Kabaret Starszych Panów(z polskich), wow tak dużo. Wszystkim wam wydaje się, że było lepiej bo pamiętacie jedynie te dobre, a reszta badziewia i żartów na poziomie kałamagi których było od chuja i jeszcze trochę odeszła w niepamięć. To samo z muzyką, chociaż tu trzeba się odrobinę wysilić i poszukać czegoś ciekawego, bo w tv/radiu większość to nudne kawałki na jedno kopyto.