📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"nie bądź taki mondrala" małolat dobrze mu powiedział i jeszcze za kilka lat mu za to wpierdolą pewnie, za takie pajacowanie i "wyganianie z drzewa"
(o wyganianie z drzewa nie chodzi mi o murzynów jak pewnie większość gimbów od razu ma przed oczami, tylko o to, że na nich się kiedyś swoje twierdze nie do zdobycia robiło i wróg nr. 1 zawsze był stary chuj co mu to przeszkadzało chociaż pierwszy raz koło nas przeszedł i był chuj wie skąd
(o wyganianie z drzewa nie chodzi mi o murzynów jak pewnie większość gimbów od razu ma przed oczami, tylko o to, że na nich się kiedyś swoje twierdze nie do zdobycia robiło i wróg nr. 1 zawsze był stary chuj co mu to przeszkadzało chociaż pierwszy raz koło nas przeszedł i był chuj wie skąd
PhantomMask napisał/a:
na takie coś jest chyba paragraf
Kodeks Karny
Art. 227.
Kto, podając się za funkcjonariusza publicznego albo wyzyskując błędne przeświadczenie o tym innej osoby, wykonuje czynność związaną z jego funkcją, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
Jaki wstyd, ja pierdole...
Szkoda że nie było zwrotu akcji gdzie z boku nagle podjeżdża radiowóz.
Dawno tak patologicznej mordy nie widziałem
Młody go pocisnął
hahahaha ja pierdole myślalem ze bd jakas beka z psow to jakis ryzy chuj zalozyl czapke i dzieci z drzewa zgonil kurwa ja bym bez czapki ich lepiej ustawil - najgorsze jest to ze piwo w ciemno wystawilem - mam nadzieje ze to moje ci zaszkodzi tepy chuju
zescie sie kurwa popisali
zescie sie kurwa popisali
Przecież to zwykłe jaja, czego spinacie dupy jebane sztywne skurwysyny.
Film zgłoszony odpowiednim służbom.
kokos_123 napisał/a:
Kodeks Karny
Art. 227.
Kto, podając się za funkcjonariusza publicznego albo wyzyskując błędne przeświadczenie o tym innej osoby, wykonuje czynność związaną z jego funkcją, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
a film będzie stanowił dowód, gratuluje inteligencji temu Panu...
z policjantem rozmawiasz mały gnoju
Nowy sposób pedofilów na porywanie dzieci? "Na policjanta".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów