📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wiecie jak powstaje ser z dziurami? To proste: oblewa się dziury serem!
Poziom intelektualny postaci w serialu dostosowany do poziomu widzów...
Mój ulubiony program. Piwko.
na miejscu jej brata obiłabym jej ryj już za sam piskliwy głos... . o głupocie nie mówiąc.
tak, wiem, że to się nie dzieje naprawdę .
tak, wiem, że to się nie dzieje naprawdę .
Jak można oglądać trudne sprawy na ipli?
Kurwa nikt nie jest taki głupi, społeczeństwo jest bez mózgu gdyż taka papka zostaje wpuszczona na antenę i odnosi wysoką oglądalność, więc chociaż nie promujcie tego bagna na sadisticu NO KURWA! Niedługo będą odcinki gdzie ludzie nie będą wiedzieć jak wygląda gówno i będą je wpierdalać, też będzie to wrzucać i się dziwić? Wypierdalać z tym.
Haha a ja lubię od czasu do czasu sobie włączyć coś w tym stylu i się pośmiać z tych jakże "prawdziwych" postaci. Reżyserowane ale aż tak głupie że momentami śmieszne .
łooo kurwa, powiedzcie mnie z którego to odcinka jest?
czy na prawdę można być aż tak głupim?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów