📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Filmik z dość znanego kanału na yt (HowToBasic). Widzę straszny ból dupy, bo jakiś tam typ marnuje jedzenie za SWOJE pieniądze. Fajnie, że ktoś tak was wychował, ale możecie mi wierzyć, że on raczej ma to gdzieś, a wam niedługo żyłka pęknie...
z tego wynika że jak wezmę wypierdolę mąkę w miskę nasram do niej to mi wyjdzie ciasto czekoladowe potem jak rozpierdolę je na ścianie będę mieć 500 piw na sadistic ?
Kutasa byś sobie w mikser wkręcił...
Proponuje wprowadzić na sadola instytucje "karnego kutasa", który będzie przeciwwagą dla piwa i odpowiednikiem "-" czy też "nie lubię" czy czego tam chcecie, bo ostatnio za dużo chujowego gówna wpada na główną, nawet mając więcej negatywnych komentów niż piw, ba nawet "najlepszy" komentarz negatywny nie raz ma więcej piw niż sama wrzuta.
Ten gościu ma same takie filmiki, czekałem tylko aż rozjebie jajka na koniec.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów