18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Didekc 2013-02-12, 0:05 1
Filmik z dość znanego kanału na yt (HowToBasic). Widzę straszny ból dupy, bo jakiś tam typ marnuje jedzenie za SWOJE pieniądze. Fajnie, że ktoś tak was wychował, ale możecie mi wierzyć, że on raczej ma to gdzieś, a wam niedługo żyłka pęknie...
Zgłoś
d................4 2013-02-12, 0:18 1
z tego wynika że jak wezmę wypierdolę mąkę w miskę nasram do niej to mi wyjdzie ciasto czekoladowe potem jak rozpierdolę je na ścianie będę mieć 500 piw na sadistic ?
Zgłoś
bullett 2013-02-12, 0:25
żeby ci kurwa kafelki odpadły!
Zgłoś
buudynioo 2013-02-12, 0:33
a teraz to posprzątaj
Zgłoś
dudi00 2013-02-12, 0:39
Miłego sprzątania.
Zgłoś
Lord_Rzeźnik 2013-02-12, 1:36
Kutasa byś sobie w mikser wkręcił...
Zgłoś
javal 2013-02-12, 2:19
Proponuje wprowadzić na sadola instytucje "karnego kutasa", który będzie przeciwwagą dla piwa i odpowiednikiem "-" czy też "nie lubię" czy czego tam chcecie, bo ostatnio za dużo chujowego gówna wpada na główną, nawet mając więcej negatywnych komentów niż piw, ba nawet "najlepszy" komentarz negatywny nie raz ma więcej piw niż sama wrzuta.
Zgłoś
Darkstep 2013-02-12, 2:34
Ten gościu ma same takie filmiki, czekałem tylko aż rozjebie jajka na koniec.

drum'n'bass | dubstep | breakcore
Zgłoś
wicio0 2013-02-12, 4:00
Ale se kuchnie ujebał ... pojeb
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów