📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
przeraża mnie to co robi ten koleś, takie szaleńcze udawanie śmiesznego mu nie wyszło.
Równie dobrze mógł tą kasę przejebać na dziwki albo cokolwiek innego i co wam kurwa do tego??
Może się mamusi poskarżycie? "Mamo mamo zobacz o ten tamten na filmie to zmarnował tyle jedzenia!!!"
edytka/
A film swoją drogą jest jak najbardziej chujowy. Tu się z wami zgodzę.
Równie dobrze mógł tą kasę przejebać na dziwki albo cokolwiek innego i co wam kurwa do tego??
Może się mamusi poskarżycie? "Mamo mamo zobacz o ten tamten na filmie to zmarnował tyle jedzenia!!!"
edytka/
A film swoją drogą jest jak najbardziej chujowy. Tu się z wami zgodzę.
mnie to kurwa zawsze zastanawialo jak moze sie chciec takie glupoty robic ani smieszne ani to huj wie co ;/ szkoda gadac
To ten sam gość co zrobił filmik "Jak grać na ukulele"
Te magiczne ujęcia kamerą
Te magiczne ujęcia kamerą
Ile jeszcze takich zjebów ziemia będzie nosić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów