18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Sniper6 2012-11-05, 1:36
Moim zdaniem kot to niezły''borsuk''-ni chuja nie spierdolił tylko czekał na atak szopa
Zgłoś
Czajol3 2012-11-05, 10:00
k**wa, ale syf
Zgłoś
xoludus 2012-11-05, 12:47
temu kotu bym kurwa zajebal z buta
Zgłoś
MUodyy 2012-11-09, 13:19
Dlaczego filmiki z kotami dostają tyle browarów? Dziwna moda na te sierściuchy nastała
Zgłoś
bubs0n 2012-11-09, 13:55
Moja suka (pies), kiedyś wystraszyła się znalezionego przeze mnie na strychu starego konika na biegunach. Dała mu do zrozumienia, że pomylił podwórka.
Zgłoś
ArteQ 2012-11-09, 14:11 1
rusofil napisał/a:

Kot nie myśli.

heh, to w sumie jak kobiety.
Zgłoś
Jukers 2012-11-09, 14:11 1
Gdyby nie koty, Internet upadłby po roku
Zgłoś
Chita 2012-11-09, 14:20
rusofil napisał/a:

Piękne. Muszę to wypróbować na swoich sierściuchach. Musi być koniecznie wypchany szop? Nie może być wypchany opos? Albo królik?

Najlepiej reagują na kunę (tak próbowałam tylko mój kot postanowił bronić terytorium... więc powtórki z rozrywki nie będzie)
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów