Trudna twarz do malowania
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
lordindycznik napisał/a:
To jest chyba jakiś nowotwór.... tak czy siak nic przyjemnego ani fajnego. Wielu z was śmieje się z tej kobiety a pomyślie sobie, że wyrywacie laskę swojego życia, zakładacie rodzinę macie dzieci, po czym wasza piękna żona której zazdrościli wam wszyscy znajomi i nie tylko dostaje takiego choróbska i co robicie dalej... ?
Pewnie zamkną ją w piwnicy i będą napierdalać kablem tak długo aż umrze. To sadole. Nie oczekuj tutaj choćby szczątkowej empatii.
Prawdziwy sadol związałby się z nią tylko po to żeby sprawdzić jak robi gałę, po czym rozstałby się zostawiąjąc ją z takim kacem moralnym że popełniłaby samobójstwo. Ale on zmanipulował by ją do tego stopnia że całe zajście zostałoby utrwalnone na wideo. A to wszystko tylko po to, żeby pochwalić się na hardzie jaki z niego chuj, nie bojący się żadnej odpowiedzialności.
@ up RedIsDoog
No to mi poprawiłeś humor 99% tych sadoli to są ludzie którym zaczęły się wakacje...
No to mi poprawiłeś humor 99% tych sadoli to są ludzie którym zaczęły się wakacje...
podobno kiedyś upośledznych ludzi brało się do cyrków i robiło z nich atrakcje dla tłumu
mówi się o tym w kontekście że to było złe i nietolerancyjne
dzisiaj z tego powodu nikt nie odważy się zatrudnić dziwadła w cyrku a dziwadła jak widać mają parcie na szkło bo pełno ostatnio takich artystów na YT i oglądalność mają sporą i mogą swoim kalectwem na siebie zarobić, co chetnie wykorzystują
mówi się o tym w kontekście że to było złe i nietolerancyjne
dzisiaj z tego powodu nikt nie odważy się zatrudnić dziwadła w cyrku a dziwadła jak widać mają parcie na szkło bo pełno ostatnio takich artystów na YT i oglądalność mają sporą i mogą swoim kalectwem na siebie zarobić, co chetnie wykorzystują
Ja wiem, ja wiem... każda kobieta chce wyglądać pięknie, wiele również sądzi że kilo tapety załątwi sprawę....
Tutaj pomogłaby tylko amputacja, głowy.
Tutaj pomogłaby tylko amputacja, głowy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów