📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jeśli to prawda to allegro ma jego dane osobowe o ile był tak głupi i się zarejestrował ; ) niedługo mogą mu nalot na mieszkanie zrobić i ciekawe czy wtedy będzie taki kozak ;D
deashay napisał/a:
jeśli to prawda to allegro ma jego dane osobowe o ile był tak głupi i się zarejestrował ; ) niedługo mogą mu nalot na mieszkanie zrobić i ciekawe czy wtedy będzie taki kozak ;D
Nie taki był mój cel umieszczenia tego zrzutu tutaj. Nie znam człowieka, nie oceniam. Może napisał prawdę, może to tylko prowokacja. Jednak to co napisał mocno mnie zdenerwowało, bo takich ludzi jak z tego tekstu widuję codziennie coraz więcej.
Odbieram swój pasek z wypłatą i widzę ile z zarobionych przeze mnie uczciwie pieniędzy idzie na państwo w tym i na pomoc społeczną dla takich ludzi. Wracam do domu i widzę pijaczków, którzy mają rentę bo są alkoholikami. Ludzi, którzy narobili dzieci jakby w życiu o gumkach nie słyszeli i płaczą do MOPSU, że nie ma co dziecią jeść dać, a potem spią pijani na ulicy.
Patrząc na nich wstydzę się, że to moi rodacy.
Ale nie zapomnijmy, że z pomocy społecznej korzystają nie tylko pijacy i krętacze, ale też potrzebujący ludzie, którym w życiu po prostu nie wyszło...
to niech taka pomoca zajmuja sie prywatne organizacje dysponuijace dobrowolnymi datakami a nie rząd kradnacy moje pieniadze
Pierdolone kurwy w dupę lepsze. W odległości 2 km ode mnie mieszka 5 takich rodzin. Jak oni mnie wkurwiają. Jak ja nimi gardzę. Kiedyś jak byłem dzieckiem miałem żal do rodziców, że nie wysyłają mnie na całe wakacje gdzieś tam....jak rodzice tych jebanych skurwysynów(tak się składało, że do podstawówki z kilkoma chłopakami z tych rodzin chodziłem), czasy były inne-rodziców nie było na to stać. Dzisiaj? Wyrosłem na porządnego człowieka. Pracuję, studiuję i jestem bardzo ale to bardzo wdzięczny rodzicom za światopogląd, który mi wpoili.
Nie boję się pracy ani odpowiedzialności za własne życie. Kiedyś oni mieli wszystko za darmo, dzisiaj mając dwadzieścia-kilka lat siedzą pod sklepem i ,,pożycz 2 zeta...oddam", a ja kupiłem sobie mercedesa E-Klasę z 2002r. Myślę, że lepiej wyszedłem.
Nie boję się pracy ani odpowiedzialności za własne życie. Kiedyś oni mieli wszystko za darmo, dzisiaj mając dwadzieścia-kilka lat siedzą pod sklepem i ,,pożycz 2 zeta...oddam", a ja kupiłem sobie mercedesa E-Klasę z 2002r. Myślę, że lepiej wyszedłem.
on też może kupić merca... tylko nie ma na to ambicji a mnie tam to nie wkurza, jak ktoś jest patryjotą to ok, niech zarabia i narzeka. Ja tam jestem hedonistką i twierdzę, że jak się chce, to tak jak ten co to pisał, pieniądze znajdą się wszędzie, trzeba tylko dupę po nie jakkolwiek ruszyć. mnie też nienawidzicie bo jestem w stanie w 2 miesiące zarobić waszą roczną pensję nie oddając nic państwu?
Cwaniak z miodem w uszach
Myśli, że jak stać go na piwo przed TV to ma już max luksusy.
Najgorsze jest to, że przez takich meneli cierpią naprawdę potrzebujący.
Jedyny plus takiej sytuacji to, to, że nie okrada fizycznie obywateli, tylko państwo.
Emeryt po 50 latach uczciwej pracy nie ma na opłaty, a taki menel się z tego śmieje.
Myśli, że jak stać go na piwo przed TV to ma już max luksusy.
Najgorsze jest to, że przez takich meneli cierpią naprawdę potrzebujący.
Jedyny plus takiej sytuacji to, to, że nie okrada fizycznie obywateli, tylko państwo.
Emeryt po 50 latach uczciwej pracy nie ma na opłaty, a taki menel się z tego śmieje.
"mnie też nienawidzicie bo jestem w stanie w 2 miesiące zarobić waszą roczną pensję nie oddając nic państwu?" to sie chwali bo im mniej państwo wezmie tym mniej wyda na takie absurdy jak pomoc socjalna czy "darmowa" słuzba zdrowia. ludzie zapminaja o tym ze rząd nie rozwiązuje problemów, rząd je tworzy.
@ vass mówisz "Jedyny plus takiej sytuacji to, to, że nie okrada fizycznie obywateli, tylko państwo." a skąd państwo ma pieniadze??? od ludzi pracujacych!! redystrybucja dochodu to podstawa socjalizmu, innymi słowy ktos odbiera obywatelowi A wypracowane przez niego dobra by oddac te dobra obywatelowi B który jest nie produktywny
@ vass mówisz "Jedyny plus takiej sytuacji to, to, że nie okrada fizycznie obywateli, tylko państwo." a skąd państwo ma pieniadze??? od ludzi pracujacych!! redystrybucja dochodu to podstawa socjalizmu, innymi słowy ktos odbiera obywatelowi A wypracowane przez niego dobra by oddac te dobra obywatelowi B który jest nie produktywny
@Arahja7 good 4 u. Czy nienawidzę? Nie wiem, nie znam Cię, nie mam podstaw do oceny, a tym bardziej do żywienia do Ciebie jakichkolwiek uczuć.
Najbardziej w tym wszystkim boli, że jednak ktoś musi zapłacić, państwo samo z siebie pieniędzy nie stworzy. To takie szaraczki jak ja, które pracują łożą na takich jak przedstawiony w tekście człowiek.
Praca jest, nikt mi nie wmówi, że nie ma, jak ktoś tylko chce jak to ujęłaś ruszyć pupę. Możesz zarobić w uczciwy sposób w 2 miesiące moją roczną pensję? Nie płacąc przy tym nic państwu? Ciekaw jestem skąd się wezmą te pieniądze.
Po chwili zastanowienia, dla własnego spokoju, jednak nie chcę wiedzieć...
Najbardziej w tym wszystkim boli, że jednak ktoś musi zapłacić, państwo samo z siebie pieniędzy nie stworzy. To takie szaraczki jak ja, które pracują łożą na takich jak przedstawiony w tekście człowiek.
Praca jest, nikt mi nie wmówi, że nie ma, jak ktoś tylko chce jak to ujęłaś ruszyć pupę. Możesz zarobić w uczciwy sposób w 2 miesiące moją roczną pensję? Nie płacąc przy tym nic państwu? Ciekaw jestem skąd się wezmą te pieniądze.
Po chwili zastanowienia, dla własnego spokoju, jednak nie chcę wiedzieć...
Arahja7 napisał/a:
to zależy jaką kto ma pensje...on też może kupić merca... tylko nie ma na to ambicji a mnie tam to nie wkurza, jak ktoś jest patryjotą to ok, niech zarabia i narzeka. Ja tam jestem hedonistką i twierdzę, że jak się chce, to tak jak ten co to pisał, pieniądze znajdą się wszędzie, trzeba tylko dupę po nie jakkolwiek ruszyć. mnie też nienawidzicie bo jestem w stanie w 2 miesiące zarobić waszą roczną pensję nie oddając nic państwu?
Druga rzecz: zakładając, iż w profilu podałaś autentyczną datę urodzenia masz 18 lat. Jesteś kobietą, która w 2 miesiące zarabia (powiedzmy średnią) roczną pensję. Wybacz stwierdzenie, ale taki stan rzeczy kojarzy mi się z prostytucją...
Trzecia rzecz: dla mnie to auto jest owocem pracy i poświęcenia. Znam jego wartość- niekoniecznie liczoną w pieniądzach. Co z tego, że on też może takiego kupić. Nigdy nie będzie umiał go docenić.
To zwykły złodziej...
Niestety..chcialem tu dodać swoje trzy grosze..ale widzę, że jednak większość myśli tak jak ja, o tym pierdolonym pajacu korzystającym z NASZYCH podatków. Chuj jebany, żeby go prąd pierdolnął z tej kablówki..Dziękuję za uwagę.. Na pohybel skurwysynom, takim jak ten pasożyt..
DMN napisał/a:
Ale nie zapomnijmy, że z pomocy społecznej korzystają nie tylko pijacy i krętacze, ale też potrzebujący ludzie, którym w życiu po prostu nie wyszło...
Tak, masz rację. Całkowicie znieść socjalu nie można. Wydaje mi się jednak, że lepiej zatrudnić pracownika do kontroli i dać mu 3tyś na rękę, a szybko by z 10 takich rodzin skreślił z listy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów