📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@ODkarzacz coś podejrzanie dużo sygnałów wyłapałeś, pewnie masz spore doświadczenie w zalotach z chłopcami.
@xiontZ cała prawda. Jeszcze będziecie za nią dziękować
no to teraz im sie AKTA do dupy dobiora czekam na 2 czesc soku z dupy kezysera
W Biedronce są bardzo zacne rzeczy. Jogurty FruVita (szkoda, że bakoma już ich nie robi, ale nadal zajebiste), słonecznik, soczki, kiedyś mieli czipsy zajebiste, te TopCzips, ale teraz są kiepskie, żelki Ssyki to jest masakra w ogóle. Mój 2 letni bratanek zrobi dla nich wszystko. No i jeszcze wiele innych rzeczy. Biedronka jest super!
@Miranda
Mam dla Ciebie złą wiadomość. Większość artykułów znanych producentów, to partie, które są zdatne do spożycia, ale nie przeszły surowych norm jakościowych. Czyli jeśli Bakoma robiła jogurty dla Biedronki to możesz być pewna, że miały mniej owoców, a więcej wody niż te sprzedawane w innych sklepach.
Mam dla Ciebie złą wiadomość. Większość artykułów znanych producentów, to partie, które są zdatne do spożycia, ale nie przeszły surowych norm jakościowych. Czyli jeśli Bakoma robiła jogurty dla Biedronki to możesz być pewna, że miały mniej owoców, a więcej wody niż te sprzedawane w innych sklepach.
Jaka firma, taka kampania.
A pewnie sam przed robotą/szkołą zapierda#@asz do biedronki po chleb.
A pewnie sam przed robotą/szkołą zapierda#@asz do biedronki po chleb.
@pisage
nie mów o czymś czego nigdy nie jadłeś. W przeciwieństwie do jogurtów jogobella, które ponoć mają CAŁE owoce w środku, a przynajmniej zajebiste ich kawałki jak podają w reklamach, FruVita naprawdę ma pełno kawałków owoców. A nawet jeśli to, co piszesz jest prawdą, to sram na to, mnie to smakuje i będę to jeść.
nie mów o czymś czego nigdy nie jadłeś. W przeciwieństwie do jogurtów jogobella, które ponoć mają CAŁE owoce w środku, a przynajmniej zajebiste ich kawałki jak podają w reklamach, FruVita naprawdę ma pełno kawałków owoców. A nawet jeśli to, co piszesz jest prawdą, to sram na to, mnie to smakuje i będę to jeść.
łooooo kurwa... ten blondas to ten zły z harrego pottera, malfoj czy jakoś tak... Nie lubie chuja!
Gratuluje zajebistej obróbki !
@Miranda
Nie unoś się. Nie miałem zamiaru nic Ci obrzydzać. Po prostu wiem dlaczego produkty w Biedronce są odrobinę tańsze.
Nie unoś się. Nie miałem zamiaru nic Ci obrzydzać. Po prostu wiem dlaczego produkty w Biedronce są odrobinę tańsze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów