Tymczasem w reżyserce:
-Stawiam dychę, że ta pizda nie da rady powiedzieć 3 sprzecznych rzeczy naraz.
*gość od promptera*
-Trzym mnie piwo!
Ja pamiętam jak w jakimś "Kaczorze Donaldzie" był obrazek białego misia polarnego. Miałeś na niego popatrzeć i był podpis "spróbuj teraz nie myśleć o misiu polarnym" kurwa mam 31 lat i nadal pamietam .....
Nie trzeba się czymś jarać aby zrozumieć o co chodzi...
Ty za dzieciaka pewnie nie czytałeś kaczora Donalda, nie zbierałeś naklejek z gum turbo, nie spierdalaliście wszyscy z podwórka o 16tej na dragonballa w rtl7 z szatanem serduszko i obce ci są postacie superbohaterów z DC/Marvela...
A może niech każdy spędza czas tak jak mu się podoba (o ile nie robi nikomu krzywdy tudzież innej szkody) dlaczego dziwakami? dziwakami to są dla mnie ludzie którzy oglądają "Trudne Sraki" albo "Dlaczego Ja?" "Bercik Ni!" "Ale Jo godom czego ja" "Bercik, już ci mówiłach, ni!" "Andzia, Jo godom czego Ja?" "Bercik, a do Alojza to już nie chcesz chodzić a?"
Nie trzeba się czymś jarać aby zrozumieć o co chodzi...
Ty za dzieciaka pewnie nie czytałeś kaczora Donalda, nie zbierałeś naklejek z gum turbo, nie spierdalaliście wszyscy z podwórka o 16tej na dragonballa w rtl7 z szatanem serduszko i obce ci są postacie superbohaterów z DC/Marvela...
Generalnie to jestem dorosłym człowiekiem i nie oglądam/czytam komiksów.
Ludzie, którzy się tym jarają są takimi samymi jebanymi dziwakami jak mangozjeby.
Ludzie, którzy się tym jarają są takimi samymi jebanymi dziwakami jak mangozjeby.