TheColt napisał/a:
Nie sprawdzałem w wyszukiwarce tylko po tagach ale nie wiedziałem ze nie było kiedyś tagowania, odkąd założyłem pierwszy temat tagi były wymagane.
Tzn. jak wyszukiwałeś? Bo ja szukałem po tagach.
99,9% tematów jest otagowanych - nawet te założone przed wprowadzeniem tagów
TheColt napisał/a:
nie uwazam aby wszyscy moderatorzy odwalali fuszere ale jest pewnie 3-4 (nie mam możliwosci sprawdzenia tego) którzy psują wizerunek ogółu
Nie wiesz kto, nie wiesz co ale wszystko to wina moderatorów i nie wiadomo jeszcze których.
TheColt napisał/a:
Ta jasne to co powiesz na to sadistic.pl/smak-zycia-vt81348.htm ? Kolejny przykład tylko na podstawie moich doświadzceń a userów mamy przecież prawie 180k wiem ze nie wszyscy sie udzielają ale...
Wersja Twojego kawału jest tylko bardziej rozbudowana, sens i puenta jest identyczna.
Idąc takim tokiem myślenia można pozamieniać bohaterów dowcipów z Jasia na Krzysia, blondynki na rudą itp. i twierdzić, ze to jest zupełnie inny kawał.
Cytat:
Przykładów podał bym wiecej ale niestety z jakiegoś powodu nie mama dostepu do dawniejszych tematów założonych przez siebie,
TheColt napisał/a:
Chciał bym mieć dostęp do swoich wczesniejszych tematów to podał bym wam przykład kiedy to moja wrzuta ląduje w Było.pl bez podania powodu a za jakiś czas ktoś zakłada taki sam teamt i wychodzi on na główną.
Przecież masz wgląd do swoich tematów i postów. Jedynie mogą nie są widoczne tematy, które zostały skasowane podczas zmian na hardzie i skasowaniu działu TRUPY (tematy podlinkowane).
Twierdzisz, że dubel to od razu mogłeś podać linka a nie teraz się tobie przypomina.
Cytat:
4.9. ... Użytkownik, który odkrył ,,dubla" powinien wpisać w wątku link do jego poprzednika. Powiązane tematycznie materiały należy dodawać do istniejących już wątków.
TheColt napisał/a:
Miałem na mysli to ze uzytkownicy z długim stazem wiedzący co sie "sprzedaje", zdemotywowani opisanymi prze ze mnie sytuacjami mniej chętnie sie udzielają niz nowi którzy wrzucają co popadnie przez co srednia jakość materiału na Sadolu jest niższa niż kiedyś.
No to nie miej pretensji do moderatorów o to, że innym się dany materiał się podoba a Tobie akurat nie.
Cytat:
1.3. Sadistic.pl jest serwisem rozrywkowym, jednak Użytkownicy, pisząc w odpowiednich działach, mogą poruszać wszystkie ich nurtujące tematy.
Oczywiście, że Sadistic nie jest tym samym portalem co 2 lata temu ale to jest związane z jego popularnością. Musiały nastąpić pewne zmiany i otworzenie się na inną tematykę. W przeciwnym wypadku dawno by został zmieciony przez podobnego typu serwisy.