Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
NIE RÓŻNI SIĘ OD TEGO:
Ty hihopfapowcu, naśladowco czarnuchów z Bronxu, zakapturzeńcu, odpierdol się od Metalu.
osobiście ostatnią opcję jestem w stanie tolerować
To nieźle pojebany jesteś
Oh obrońca pedałów się oburzył. I sam zaczął wyzywać. Zgodnie z twoim motto: "kozak w necie pizda w świecie" jesteś niestety pizdą. W opisie "śmierć homosiom" a broni chłopców z długimi włosami, którzy się malują. Hipokryta.
Nie masz racji. Chodź i mi wypierdol. Albo nie. Prześlij mi swój adres koleżko i zobaczysz jak się mylisz obrońco pedałów!
Aha i nie słucham hip hopu ani (na szczęście!!) metalu
to pewnie słuchasz dubstepu albo disco polo..
to jak nie zajebie cie wzrokiem to zrobi z ciebie ofiare dla szatana w formie jogurtu kozak w necie hip hop p*zda w świecie"
Oczywiście, zajebie mnie. Chyba bym się posrał w majty ze śmiechu jakby podlazł do mnie jakiś żałosny typ wymalowany jak panda. Black metal jest ch*jowy i ma ch*jowe klipy.
Oh obrońca pedałów się oburzył. I sam zaczął wyzywać. Zgodnie z twoim motto: "kozak w necie pizda w świecie" jesteś niestety pizdą. W opisie "śmierć homosiom" a broni chłopców z długimi włosami, którzy się malują. Hipokryta.
Nie masz racji. Chodź i mi wypierdol. Albo nie. Prześlij mi swój adres koleżko i zobaczysz jak się mylisz obrońco pedałów!
Aha i nie słucham hip hopu ani (na szczęście!!) metalu
do jasnej kurwy! nie chronie pedałów to WY hip hop jebane w pizde ciule myślicie że to pedały bo macie kolegów pedałów i patrzycie tymi swoimi pedałowymi oczkami na świat wiec każdy dla was jest pedałem, proste podejdź do metala i mu powiedz wszystkie swoje smutki i problemy na temat jego wyglądu, bęcie co na hardzie oglądac.
fajnie że pokazałeś swoją twarz ( to pierwszą ) ale nie chwal się tylko kup pistolet i sie zabij.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów