📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jestem pełen szacunku dla gościa, hejterom murzyński chuj w dupę pedały jedne miejcie choć raz święto.
Facet włożył w stworzenie tego swój czas, serce, pasje i pieniądze. To co że zrobił to z pastucha, pamiętajcie że aby stworzyć dzieło trzeba mieć wiedzę (którą on ma) kasę na części oraz co najważniejsze doświadczenie.
Może za jakiś czas zrobi prawdziwego monster trucka, a póki co ma frajdę z pomykania "terenowym passatem"
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Facet włożył w stworzenie tego swój czas, serce, pasje i pieniądze. To co że zrobił to z pastucha, pamiętajcie że aby stworzyć dzieło trzeba mieć wiedzę (którą on ma) kasę na części oraz co najważniejsze doświadczenie.
Może za jakiś czas zrobi prawdziwego monster trucka, a póki co ma frajdę z pomykania "terenowym passatem"
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Co wy kurwa do tego passata macie. Ktoś jeździ passatem to się śmieją, że passarati ma. Podjedzie ktoś lepszym autem typu nowym A5/6/7 to, że złodziej, albo w leasingu na 20lat. Pierdoleni "Polacy", zawiść i zazdrość w was płynie, a część z was pewnie by nerkę oddała tylko po to żeby sąsiadowi obie wycięto. Prawda jest taka, że niech każdy jeździ tym na co go stać.
woofer52 napisał/a:
za opis już Ci wpierdolili ostrzeżenie czy jeszcze czekasz na prezent ?
5 minut po wrzuceniu dostałem ostrzeżenie xd
fajne hah ale pewnie wywrotne w chuj ;d
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów