Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Prowokacja jak co roku? Budka pod ambasadą ver. 2.0?
lurker.pl/post/g-1JF4QYz
To zwykły troll to wrzucił wpisz w google albo na fb nazwę tego konta to się przekonasz.
No dzisiaj wybiło szambo w kraju i gówno wypłyneło na ulice.
A nie miesiac temu?
Jezdę patryjotom.
Wiadomo było że tak się skonczy. Środowiska neofaszystowskie onr i mw zawsze muszą rozpierdalac Warszawę. Dla mnie to jest bliżej do SS ktore orało Wawe niż do patriotyzmu. Ale ja się nie znam bo jestem tylko prostym lewakiem.
Nie, gówno wypłyneło jakieś 2 tygodnie temu jak kurewki aborterki na żydowskiej smyczy, zaczęły atakować kościoły i blokować drogi normalnym ludziom.No dzisiaj wybiło szambo w kraju i gówno wypłyneło na ulice.
zyciestolicy.com.pl/tego-nie-pokaza-zadne-media-robert-bakiewicz-broni...
Jezdę patryjotom.
Wiadomo było że tak się skonczy. Środowiska neofaszystowskie onr i mw zawsze muszą rozpierdalac Warszawę. Dla mnie to jest bliżej do SS ktore orało Wawe niż do patriotyzmu. Ale ja się nie znam bo jestem tylko prostym lewakiem.
Dlaczego zamazałeś mordę tego prowokatora? Powinni go dojechać bo sądzę że to przebrany antifiasz czy inny śmieć. Te symbole narodowe tak dojebane na widoku że mi to śmierdzi. Dojebać tego cwela
Ta strona już schodzi na psy, już od dawna. Powinna być bezstronna. Ale co chwila jakieś zj***ne polityczne tałatajstwo, ch*j w matkę tego co wrzuca i w tego co dodaje potem taki materiał.
Niestety. Do czasow wyborow prezydenckich, bylo calkiem spoko, choc dzieciarnia sie rzucila, bo w domach siedzieli.
Teraz dzieci, tiktoki, polityczni niedojebancy.
Kiedys ogldalem kazdy material, obecnie 1/3 jak nie polowe omijam, bo albo smierdzi fejkiem albo gowno z TikToka.
No ale skoro moderacja to akceptuje, to co zrobisz jak nic nie zrobisz...Smutne.
Wypierydalaj stąd faszysto religijny pie**olony
Za to powinien byc ban na rok conajmniej
Bąkiewicz poszedł uspokajać tych co rzucali:
No to się przekonał na własnej skórze, że bez kija i łańcucha bydła wyprowadzać się nie da
Dlaczego zamazałeś mordę tego prowokatora? Powinni go dojechać bo sądzę że to przebrany antifiasz czy inny śmieć. Te symbole narodowe tak dojebane na widoku że mi to śmierdzi. Dojebać tego cwela
Jak widać na zdjęciu - reszta bydła nie ma nic przeciwko temu.
To już wiadomo odkąd żydokomuna rzuciła swoje kurewki na Polskie miasta.No to się przekonał na własnej skórze, że bez kija i łańcucha bydła wyprowadzać się nie da
Nie, gówno wypłyneło jakieś 2 tygodnie temu jak kurewki aborterki na żydowskiej smyczy, zaczęły atakować kościoły i blokować drogi normalnym ludziom.
Ciekawe czy twoja mamusia dziwka wie, że jesteś taki głupi
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów