18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:11

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jurand350 2021-01-19, 9:35
Dla pieska i właściciela deskoterapia tępą maczetą
Zgłoś
Lookas84 2021-01-19, 9:36
Podobno za tylne nogi trzeba pocignąć psa traci orientację i puszcza . Ale co ja tam kurła wiem o psach tylko tyle że długo się gotują
Zgłoś
Karboksylator 2021-01-19, 9:43
to pies. kop w jaja i puści wszystko.
drugi kop dla właściciela i po sprawie
Zgłoś
Baldzi 2021-01-19, 9:50
A tak serio, co jest najlepszym sposobem oprócz wbicia noża kark takiego kundla? Jak nie mam przy sobie nic to wsadzić mu paluchy w oczy by je wydłubać czy co?
Zgłoś
JimmyJimmy 2021-01-19, 10:17 1
Kurwa jak czytam wasze komentarze co byście temu psu zrobili to wiem że jedyne na co mielibyście odwagę to zrobić pod siebie xd
Zgłoś
misiowydom 2021-01-19, 10:51 1
Kiedyś miałem podobną sytuacje tylko że piesio wgryzł się w nogę starszego Pana i nie chciał puścić mimo że właściciel tłukł go śmietnikiem, takim metalowym co stoją w parku. Wszyscy w koło krzyczeli i nikt nie mógł znaleźć sposobu na piesia, więc wpadł mi pewien pomysł. Szybkim krokiem podbiegłem i wsadziłem palca w oczko piesia, pomogło natychmiast właściciel postawił mi jeszcze butelke
Zgłoś
Alonso 2021-01-19, 11:01
Pies ma czerwoną chusteczkę, więc wiadomo, że jest ostry i lepiej do niego nie podchodzić. Ostrzeżenie było.
Zgłoś
gumismdma 2021-01-19, 11:17
Warto dla takiej sytuacji nóż nosić w kieszeni. Do nożowników tylko dla takiej sytuacji.
Zgłoś
Heliar 2021-01-19, 11:17
Kciuk w oko i po sprawie
Zgłoś
qzi666 2021-01-19, 11:27 1
RupertRR napisał/a:

i gdzie są te kurwy co tak bronią piesków ? psa zajebać na miejscu

tu jestem. opiekuje się 2 psami i osobiście bym urwał łeb za takie coś. po czym spokojnie z psami oddalił się do domu.
Zgłoś
Lyttald 2021-01-19, 11:44
RupertRR napisał/a:

O cześć Poligon
Zgłoś
gcze 2021-01-19, 11:44
NIe ma złych piesków, tylko niedobrzy właściciele
Zgłoś
suneku 2021-01-19, 11:45 1
RupertRR napisał/a:

Ja tam bym zajebal dziecko. Dobrze ogluszyc i do gara tatulciu
Zgłoś
Haylash 2021-01-19, 12:32 2
Rasa psa oczywiście przypadkowa.
Uwierzcie mi, że rasy poukładane (nie należące do wykazu ras agresywnych), by tego nie zrobiły. Jak już, to pewnie przez złe wychowanie, albo jakieś traumy (lub skrzywienia psychiczne).
A tak to poza tym to wyjebać wszystkie bull terierry, pitbulle, bulldogi i inne chuje w kosmos. Nie dość że niebezpieczne, to obrzydliwe w chuj.
Zgłoś
C................s 2021-01-19, 13:22 5
Baldzi napisał/a:

A tak serio, co jest najlepszym sposobem oprócz wbicia noża kark takiego kundla? Jak nie mam przy sobie nic to wsadzić mu paluchy w oczy by je wydłubać czy co?

Podnieść za szeroko rozstawione nogi, nie łapać za oczy czy łeb bo upierdoli palce i w panice jeszcze nam szyje odgryzie. Nabuzowany adrenaliną skurwiel nawet nie przestanie gryźć jak mu jaja urwiesz więc macanie psa po jajkach jak pedał też odpada.

bujnąć nim jak workiem ziemniaków najlepiej gdzieś do wody, z wiaduktu, albo jak masz siłę to za płot. byle nie przedszkola

Jak skurwiel ciężki to samo odciąganie go zdezoriętuje i pamiętać żeby się cały czas cofać co by się nie gibnął i nie ugryzł.

Adrian92 napisał/a:

Nie ma znaczenia rasa

Weź nie pierdol.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem