Co prawda Papież woli bez gumek, jednakże każdy szanujący się sadysta powinien zawsze mieć na podorędziu paczkę gumek, przynajmniej w samochodzie
Tak więc jakie preferujecie?
Tak więc jakie preferujecie?
z tego co wiem po 2 mies po zastosowaniu tabletek przynajmniej tych które ja używam można zajść w ciąże, ale mam kumpla którego matka wpadła zażywając tabletki antypodobno mogą też powodować problemy z zajściem w ciążę po długim stosowaniu
z tego co wiem po 2 mies po zastosowaniu tabletek przynajmniej tych które ja używam można zajść w ciąże, ale mam kumpla którego matka wpadła zażywając tabletki anty
podobno mogą też powodować problemy z zajściem w ciążę po długim stosowaniu
wpadła zażywając tabletki anty
zmieszają libido i zwiększają ryzyko zachorowań na nowotwór narządów rozrodczych
od 1 do 3% niechcianych ciąż w ciągu roku, w zależności od źródła. Największa skuteczność pojawia się w 2 cyklu po zapoczątkowaniu terapii, ale zależy ona również od ścisłego dawkowania (czyt. dzień przerwy może oznaczać wpadkę), przyjmowania innych leków lub substancji biologicznie aktywnych, oraz nawyków- tutaj śmierdzące palaczki również są poszkodowane, niektóre badania wykazują, że przy wypalaniu paczki dziennie skuteczność antykoncepcji doustnej zbliża się do skuteczności stosunku przerywanego.na tabletkach. nie wiem jaki to procent szans
Ja tam biorę tabletki i nie narzekam.