📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
motylekwbrzuchu napisał/a:
Niezłe kretynki, zaczęły histeryzować na sam widok burka. Spierdalają jak pojebane, po autach skaczą, a burek pewnie chciał tylko zapytać która godzina.
Jak czytam Twoje komentarze to zawsze jestem pod wrażeniem Twojego IQ, pewnie masz ze 100 albo i więcej.
To po chuj głaskasz Mojego pieska?? Sama kurwo jesteś winna!! Amstaffa się nie głaska!
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Jak czytam Twoje komentarze to zawsze jestem pod wrażeniem Twojego IQ, pewnie masz ze 100 albo i więcej.
Wiem, często ludzie mówią mi, że jestem geniuszem, ale z racji tego, że jestem osobą bardzo skromną i twardo stąpającą po ziemi, to nie popadam w samozachwyt.
Jak byłem w podstawówce i stwarzałem tzw. "problemy wychowawcze", to wysłali mnie do takiej kliniki. Przez dwa dni badali mi baniak różnymi sprzętami, robili testy itd. O wynikach nie będę pisać, bo jak już wspominałem nie lubię się przechwalać.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów