18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Eth 2012-07-24, 1:28
STR8 napisał/a:

@Eth

Nie mówię, że należy go odznaczyć medalem i zrobić z niego prezydenta. Ludzie tutaj pie*dolą o wyłamywaniu kości, nieludzkich torturach, których używano tysiąc lat temu.

1000 lat temu trawa miala ten sam kolor, a w tym jak czlowiek dziala, czym sie kieruje - czego sie boi - tez nic sie nie zmienilo.

"Nieludzkie tortury", alez one sa bardzo ludzkie, w koncu ich tworcami sa ludzie.

Podrosniesz to zrozumiesz, ze na "ludzkie" traktowanie trzeba sobie zasluzyc - tak jak juz powiedzialem, oddac go w rece rodzicow, bo to oni maja prawo decydowac o jego losie.
Zgłoś
a................v 2012-07-24, 1:49
Chyba naćpany? Widać po oczach że zajebany jak meserszmit w babie lato.
Zgłoś
STR8 2012-07-24, 1:53
Eth napisał/a:

1000 lat temu trawa miala ten sam kolor, a w tym jak czlowiek dziala, czym sie kieruje - czego sie boi - tez nic sie nie zmienilo.

"Nieludzkie tortury", alez one sa bardzo ludzkie, w koncu ich tworcami sa ludzie.

Podrosniesz to zrozumiesz, ze na "ludzkie" traktowanie trzeba sobie zasluzyc - tak jak juz powiedzialem, oddac go w rece rodzicow, bo to oni maja prawo decydowac o jego losie.

Ja pie*dole, czy wy czasami słuchacie co mówicie? Tobie chodzi chyba o psycholach, którzy żywcem potrafią obedrzeć człowieka ze skóry, nie ludzi z bronią.

Druga sprawa to "nieludzkie tortury". Jeżeli oprawca z człowieka robi papkę, podtrzymując mu jednocześnie życie, by trwał w tej agonii to to jest bestialskie zachowanie, nieludzkie i okrutne.

ps. nie pisz rzeczy typu "podrośniesz to zrozumiesz" gdy nie pojmujesz tego tak oczywistego znaczenia.
Zgłoś
Rysh 2012-07-24, 7:48 1
Rząd USA wgrał mu softa do rozkurwiania wszystkiego co się da, żeby odwrócić uwagę od prawdziwych problemów.
Zgłoś
tigerqaz 2012-07-24, 7:57
Ta kurwa naćpany oczywiście że bohater ostatnich tragicznych wydarzeń po prostu wyszedł sobie na ulicę poszukał dealera jebnął se kreskę i wrócił na salę rozpraw...Jak piszesz tytuł filmiku to Kurwa myśl trochę.
Zgłoś
avalanch 2012-07-24, 8:20
Sherlock się w grobie przewraca
Zgłoś
Stanikslask 2012-07-24, 9:09
Pewnie dali mu na coś uspokojenie aby nie brykał. Szczerze mówiąc to człowiek, który z zimną krwią strzela do dzieci nie powinien mieć procesów.

Jak słyszę takie pierdolenie to mnie chuj strzela. Dla Ciebie naturalne jest zabieranie kilkuletnich, a nawet kilkumiesięcznych dzieci do kina na film dostępny od 15 lat, którego premiera zaczyna się o 23:59 w nocy? Później słyszysz tych debili jak to ochraniali swoje pociechy przed strzałami. Na chuj brali tam dzieci? Można powiedzieć, że w pewien sposób sami tworzą takich "wariatów" a później mają pretensje do wszystkich tylko nie do siebie. Żeby było jasne... nie popieram takich aktów ale facetowi należy się proces i kara. W dupie mam oceny takich ludzi jak Ty! Niczym nie różnisz się od prostackich polityków rzucających oskarżenia i osądy względem ludzi!
Zgłoś
hycel 2012-07-24, 11:40
Powinien być ścięty pierwszego dnia, a nie utrzymywany w ciepłym więzięniu/ew. w psychiatryku, z jedzenie, i innymi udogodnieniami, za które płacic będą podatnicy.
Zgłoś
HAL-9000 2012-07-24, 12:40
elytaĘtelektualna napisał/a:

Amerykańcom już się z tego bogactwa w dupach poprzewracało. Co on sobie kurwa myślał, że mu na sucho ujdzie?

Albo z poślizgiem. Zależy jak koledzy pod prysznicem będą woleć.
Zgłoś
Buuurn 2012-07-24, 12:46
Przed rozprawą dali mu środek uspokajający...
Zgłoś
Eth 2012-07-24, 16:07
STR8 napisał/a:

Ja pie*dole, czy wy czasami słuchacie co mówicie? Tobie chodzi chyba o psycholach, którzy żywcem potrafią obedrzeć człowieka ze skóry, nie ludzi z bronią.

Druga sprawa to "nieludzkie tortury". Jeżeli oprawca z człowieka robi papkę, podtrzymując mu jednocześnie życie, by trwał w tej agonii to to jest bestialskie zachowanie, nieludzkie i okrutne.

ps. nie pisz rzeczy typu "podrośniesz to zrozumiesz" gdy nie pojmujesz tego tak oczywistego znaczenia.

Niestety to Ty czegos nie pojmujesz i nadal patrzysz na swiat przez rozowe okulary.
Powtarzasz sie i nawet nie zauwazyles, ze ja sie nasmiewam z okreslenia "nieludzkie", poniewaz jest ono absurdalne, ba - jest oksymoronem.
Koles zabil czyjes dzieci, ktore niczym nie zawinily - w ostatecznym rozrachunku nie rozni sie od kogos kto najpierw te ofiary by meczyl - smierc to smierc.
Zasluguje wlasnie na bycie taka papka podtrzymywana przy zyciu, zasluguje by zostac oddanym w rece tych rodzicow.
Teraz pojmujesz dlaczego masz dorosnac, aby zrozumiec ?
Postrzeganie swiata sie zmienia z wiekiem, a Ty nadal dzieciak jestes, zreszta jak praktycznie kazdy w wieku 17 lat.

Zreszta zadaj sobie pytanie - jaka jest adekwatna kara za zabojstwo kilkunastu osob, za odebranie im wszystkiego co w zyciu by mogly przezyc, co moglyby zrobic/stworzyc, za zniszczenie zycia kilkudziesieciu osobom z ich rodzin.
Kolejne pytanie - co bys chcial z nim zrobic bedac na miejscu jednego z rodzicow ?
Dla niego wiezienie nie jest odpowiednia kara, lagodna smierc takze, wiec przestan byc juz hipokryta odwolujac sie do wyimaginowanych wyzszych wartosci, oraz rzekomego obecnego ucywilizowania ludzi.
Zgłoś
lukasz343 2012-07-24, 17:22
mam tylko nadzieje ze panowie z więzienia do którego trafi zrobią mu z dupy jesień sredniowiecza
Zgłoś
Adyrian 2012-07-24, 20:46
Ta , w sądzie juz Jokera nie zgrywa zjeb . Macie racje - gówno bym zrobił więc się nie wypowiadam ale takich psycholi powinno się z miejsca eksterminować ze społeczeństwa . Morderstwo z premedytacją ale z jakimś powodem ? spoko, niech gnije do końca życia za kratami ale takich psychopatów z miejsca powinno się usuwać
Zgłoś
Luis 2012-07-24, 20:53
hah bulwersujecie się, że pozabijał ludzi i sami byście mu połamali ręce, nogi itd... właśnie udowodniliście, że sami nie bylibyście od niego lepsi.
Ja za karą śmierci nie jestem, bo to nie nasza działka, żeby w ten sposób karać ludzi. Wydaje mi się nawet, że gdyby dostał ileś tam lat w więzieniu, byłoby gorszą karą dla niego niż śmierć. (sam fakt dawania dupy innym więźniom dzień w dzień nie mówiąc o psychice i nudzie ) Jedna rzecz tylko wkurwia... W więzieniu żył by za kasę społeczeństwa, również za pieniądze poszkodowanych rodzin i to jest takie błędne koło. Nie wiadomo co wybrać... z dwojga złego ... chyba go wypuszczą ;D
Zgłoś
Kóba 2012-07-24, 22:51
Niech go wypuszczą Może komuś z rodzin pokrzywdzonych przyjdzie pomysł na zemstę jaki miał główny bohater filmu pt. "Prawo Zemsty" Skoro on napierdalał tych ludzi, bo sądzi, że jest Jokerem, to czemu nie zwalczyć go tą samą "bronią"?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem