Wydaje się albo nie kontaktować albo być naćpanym.
Wydaje się albo nie kontaktować albo być naćpanym.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Eth
Nie mówię, że należy go odznaczyć medalem i zrobić z niego prezydenta. Ludzie tutaj pie*dolą o wyłamywaniu kości, nieludzkich torturach, których używano tysiąc lat temu.
1000 lat temu trawa miala ten sam kolor, a w tym jak czlowiek dziala, czym sie kieruje - czego sie boi - tez nic sie nie zmienilo.
"Nieludzkie tortury", alez one sa bardzo ludzkie, w koncu ich tworcami sa ludzie.
Podrosniesz to zrozumiesz, ze na "ludzkie" traktowanie trzeba sobie zasluzyc - tak jak juz powiedzialem, oddac go w rece rodzicow, bo to oni maja prawo decydowac o jego losie.
1000 lat temu trawa miala ten sam kolor, a w tym jak czlowiek dziala, czym sie kieruje - czego sie boi - tez nic sie nie zmienilo.
"Nieludzkie tortury", alez one sa bardzo ludzkie, w koncu ich tworcami sa ludzie.
Podrosniesz to zrozumiesz, ze na "ludzkie" traktowanie trzeba sobie zasluzyc - tak jak juz powiedzialem, oddac go w rece rodzicow, bo to oni maja prawo decydowac o jego losie.
Ja pie*dole, czy wy czasami słuchacie co mówicie? Tobie chodzi chyba o psycholach, którzy żywcem potrafią obedrzeć człowieka ze skóry, nie ludzi z bronią.
Druga sprawa to "nieludzkie tortury". Jeżeli oprawca z człowieka robi papkę, podtrzymując mu jednocześnie życie, by trwał w tej agonii to to jest bestialskie zachowanie, nieludzkie i okrutne.
ps. nie pisz rzeczy typu "podrośniesz to zrozumiesz" gdy nie pojmujesz tego tak oczywistego znaczenia.
Jak słyszę takie pierdolenie to mnie chuj strzela. Dla Ciebie naturalne jest zabieranie kilkuletnich, a nawet kilkumiesięcznych dzieci do kina na film dostępny od 15 lat, którego premiera zaczyna się o 23:59 w nocy? Później słyszysz tych debili jak to ochraniali swoje pociechy przed strzałami. Na chuj brali tam dzieci? Można powiedzieć, że w pewien sposób sami tworzą takich "wariatów" a później mają pretensje do wszystkich tylko nie do siebie. Żeby było jasne... nie popieram takich aktów ale facetowi należy się proces i kara. W dupie mam oceny takich ludzi jak Ty! Niczym nie różnisz się od prostackich polityków rzucających oskarżenia i osądy względem ludzi!
Amerykańcom już się z tego bogactwa w dupach poprzewracało. Co on sobie kurwa myślał, że mu na sucho ujdzie?
Albo z poślizgiem. Zależy jak koledzy pod prysznicem będą woleć.
Ja pie*dole, czy wy czasami słuchacie co mówicie? Tobie chodzi chyba o psycholach, którzy żywcem potrafią obedrzeć człowieka ze skóry, nie ludzi z bronią.
Druga sprawa to "nieludzkie tortury". Jeżeli oprawca z człowieka robi papkę, podtrzymując mu jednocześnie życie, by trwał w tej agonii to to jest bestialskie zachowanie, nieludzkie i okrutne.
ps. nie pisz rzeczy typu "podrośniesz to zrozumiesz" gdy nie pojmujesz tego tak oczywistego znaczenia.
Niestety to Ty czegos nie pojmujesz i nadal patrzysz na swiat przez rozowe okulary.
Powtarzasz sie i nawet nie zauwazyles, ze ja sie nasmiewam z okreslenia "nieludzkie", poniewaz jest ono absurdalne, ba - jest oksymoronem.
Koles zabil czyjes dzieci, ktore niczym nie zawinily - w ostatecznym rozrachunku nie rozni sie od kogos kto najpierw te ofiary by meczyl - smierc to smierc.
Zasluguje wlasnie na bycie taka papka podtrzymywana przy zyciu, zasluguje by zostac oddanym w rece tych rodzicow.
Teraz pojmujesz dlaczego masz dorosnac, aby zrozumiec ?
Postrzeganie swiata sie zmienia z wiekiem, a Ty nadal dzieciak jestes, zreszta jak praktycznie kazdy w wieku 17 lat.
Zreszta zadaj sobie pytanie - jaka jest adekwatna kara za zabojstwo kilkunastu osob, za odebranie im wszystkiego co w zyciu by mogly przezyc, co moglyby zrobic/stworzyc, za zniszczenie zycia kilkudziesieciu osobom z ich rodzin.
Kolejne pytanie - co bys chcial z nim zrobic bedac na miejscu jednego z rodzicow ?
Dla niego wiezienie nie jest odpowiednia kara, lagodna smierc takze, wiec przestan byc juz hipokryta odwolujac sie do wyimaginowanych wyzszych wartosci, oraz rzekomego obecnego ucywilizowania ludzi.
Ja za karą śmierci nie jestem, bo to nie nasza działka, żeby w ten sposób karać ludzi. Wydaje mi się nawet, że gdyby dostał ileś tam lat w więzieniu, byłoby gorszą karą dla niego niż śmierć. (sam fakt dawania dupy innym więźniom dzień w dzień nie mówiąc o psychice i nudzie ) Jedna rzecz tylko wkurwia... W więzieniu żył by za kasę społeczeństwa, również za pieniądze poszkodowanych rodzin i to jest takie błędne koło. Nie wiadomo co wybrać... z dwojga złego ... chyba go wypuszczą ;D
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów