Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A to nie jest oczywiste wtedy kiedy widzisz broń skierowaną w twoją stronę? To USA a nie Polska, tam mają inne przepisy i każdy o tym wie.
A że dużo policjantów umierało od noża to zrobili eksperymenty i określili odległość niebezpieczną po skróceniu której policjant ma prawo strzelać gdy zbliża się do niego osoba z niebezpiecznym narzędziem.
Było dużo czasu, żeby porządnie przymierzyć i postrzelić go np w nogę, a tak to zwykła egzekucja
Czysta bezwzględność
Miał nóż i się zbliżał do policji, nie chcieli ryzykować że nagle się na nich rzuci
jak arabusy uciekają wszyscy na raz bo nie wiadomo któremu się dostanie.
Było dużo czasu, żeby porządnie przymierzyć i postrzelić go np w nogę, a tak to zwykła egzekucja
kolejny ekspert który naoglądał się filmów w TV...
1. Prawdopodobieństwo uszkodzenia tętnicy jest wysokie więc na 99% i tak śmierć.
2. Ryzyko nietrafienia i ewentualnych rykoszetów jest zbyt wysokie.
3. Trafienie w nogę, zwłaszcza naćpanego gościa i tak nie wyeliminuje ryzyka i gość może w przypływie adrenaliny rzucić się na policjantów z nożem.
A to nie jest oczywiste wtedy kiedy widzisz broń skierowaną w twoją stronę? To USA a nie Polska, tam mają inne przepisy i każdy o tym wie.
A że dużo policjantów umierało od noża to zrobili eksperymenty i określili odległość niebezpieczną po skróceniu której policjant ma prawo strzelać gdy zbliża się do niego osoba z niebezpiecznym narzędziem.
Ok, no to tym nie wiedziałem. (nie zamierzam wybierać się do us i a także się aż tak nie interesowałem) W takim razie na własne życzenie James zrobił z siebie durszlak.
Nie dziwię mu się.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów